Cím1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.

TelefonTel.: +36 70 701 32 09

Email

Kapcsolat

Ha bármi kérdés merülne fel Önben a honlap böngészése közben, vagy szeretne árajánlatot kérni, akkor kérem keressen minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén, vagy látogasson el Budapesten található bemutatótermünkbe!

 

2017. Januárjától a helyszíni felmérésre Budapest kerületeiben és Pest megye területén is kiszállási díjat számolunk fel, mely 1x-i díjat megrendelés esetén levonunk a vállalási összegből!

1x-i kiszállás: Budapest kerületeiben és Pest megye területén 5.000.-, vidékre km-távolság függvényében számolunk fel kiszállási díjat (felmérés+beépítés), mely a helyszínen fizetendő!

Az árajánlat tartalmazza a helyszíni felmérés, kiszállítás, beépítés és az összes felhasznált anyag és segédanyag költségét.

 

Megrendelés esetén 50% előleg szükséges, melyet a helyszíni felmérés alkalmával, vagy bemutatótermünkben személyesen készpénzben, illetve banki átutalással rendezhet. A munka megkezdése csak az előleg megfizetése után indul!

Amennyiben előzetes árajánlatunk - ami tájékoztató jellegű - elnyerte tetszését, úgy kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot a helyszíni felmérés időpontjának egyeztetése céljából, amikor is megtörténik a pontos méretvétel. Ilyenkor tudnak pontosítani a gyártandó termék jellemzőin (szerelvények, üveg típusa, esetleg homokfújt minta…stb.). Ezután tudunk végleges árat adni.

A pontos méretvétel után, az Ön igényei szerint legyártjuk az alapanyagokat, ami kb. 2-3 hetet vesz igénybe (nyári időszakban + 5-8 munkanap), printelt üveg és LED tükör esetén 1 hónap, majd előre egyeztetett időpontban megtörténik a beépítés.

 

Elindított megrendelés lemondása esetén, amennyiben az üveg és/vagy szerelvény gyártása, beszerzése már megtörtént, a fizetett előleg 10%-át tudjuk visszatéríteni!

Rendeltetésszerű használat mellett, a beépített szerelvényekre 12 hó gyári garanciát, az üvegekre kizárólag beépítési garanciát vállalunk!

A végszámla megfizetése az elvégzett munkákat követő maximum 10 munkanap!

A beépített anyagok a végösszeg kifizetéséig a Class Üvegstúdió Kft. tulajdonát képezik!

A végszámla lejártát követően – ha az nem került határidőre kifizetésre – a Class Üvegstúdió Kft az általa beépített anyagokat kibonthatja és elszállíthatja. A végszámla kiegyenlítését követően a kibontott anyagok, újbóli kiszállási- és/vagy beépítési díj fejében visszaépítésre kerülnek. Ennek megfizetése a végszámlával egy időben teljesítendő!


E-mail:

kapcsolat@classuveg.hu, class@classuveg.hu

Telefon:

+36 30 238 77 48
+36 70 224 67 42

Bemutatótermünk elérhetőségei:

Telefon: + 36 70 701 32 09

Cím: 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.

Nyitva tartás:  Hétfő - Péntek  8:30 - 16:30

 

Kérdése van? Írjon nekünk!