Cím1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.

TelefonTel.: +36 70 701 32 09, +36 30 238 77 48

Email

Kapcsolat

Általános tájékoztatás:

Helyszíni felmérést minden hét szerdai napján végzünk!

Időpont egyeztetés telefonon: +36/70-701-32-09, +36/30-238-77-48 vagy e-mailen: classuvegstudio@gmail.com

2017 januárjától a helyszíni felmérésre Budapest kerületeiben és Pest megye területén is kiszállási díjat számolunk fel, mely 1x-i díjat megrendelés esetén levonunk a vállalási összegből!

1x-i kiszállás díja: Budapest kerületeiben 5.000.- + Áfa, Pest megye területén 8.000.- + Áfa, vidékre km-távolság függvényében számolunk fel kiszállási díjat (felmérés+beépítés), mely a helyszínen fizetendő!

Az árajánlat tartalmazza a helyszíni felmérés, kiszállítás, beépítés és az összes felhasznált anyag és segédanyag költségét.

Megrendelés esetén 50% előleg szükséges, melyet a helyszíni felmérés alkalmával, vagy bemutatótermünkben személyesen készpénzben, illetve banki átutalással rendezhet. A munka megkezdése csak az előleg megfizetése után indul! Amennyiben előzetes árajánlatunk – ami tájékoztató jellegű – elnyerte tetszését, a megadott elérhetőségeken 2-4 nappal megelőzően érdemes időpontot egyeztetni a felmérésre, amikor is megtörténik a pontos méretvétel. Ilyenkor tudnak pontosítani a gyártandó termék jellemzőin (szerelvények, üveg típusa, szín/forma, homokfújt minta…stb.).

Ezután tudunk végleges árat adni.

Gyártási idő: A pontos méretvétel és előlegezés után, az Ön igényei szerint legyártjuk az alapanyagokat, ami kb. 15-20 munkanapot vesz igénybe, (nyári időszakban + 5-8 munkanap), majd előre egyeztetett időpontban megtörténik a beépítés. Elindított megrendelés lemondása esetén, amennyiben az üveg és/vagy szerelvény gyártása, beszerzése már megtörtént, a fizetett előleg 10%-át tudjuk visszatéríteni! Rendeltetésszerű használat mellett, a beépített szerelvényekre 12 hó gyári garanciát, az üvegekre kizárólag beépítési garanciát vállalunk! A beépített zuhanykabinok nem zárnak hermetikusan, csak felfröccsenő víz ellen védenek.

A végszámla megfizetése az elvégzett munkákat követő maximum 8 nap! A beépített anyagok a végösszeg kifizetéséig a Class Üvegstúdió Kft. tulajdonát képezik! A végszámla lejártát követően – ha az nem került határidőre kifizetésre – a Class Üvegstúdió Kft. az általa beépített anyagokat kibonthatja és elszállíthatja. A végszámla kiegyenlítését követően a kibontott anyagok, újbóli kiszállási- és/vagy beépítési díj fejében visszaépítésre kerülnek. Ennek megfizetése a végszámlával egy időben teljesítendő!

Kérdése van? Írjon nekünk!