Cím1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.

TelefonTel.: +36 70 701 32 09, +36 30 238 77 48

Email

Üvegkorlátok

Igényes, szép üvegkorlátot szeretne?

Ha Önnek fontos, hogy a megrendelt munkát magyar szakemberek végezzék el, akkor a legjobb helyen jár.
Jól összeszokott, több éve napi szinten együtt dolgozó fiatal, dinamikus Class csapatunk a rendelkezésére áll és igyekszik minden kívánságára megoldással szolgálni.

 

 

korlát

Amikor üvegkorlátot szeretne gyártatni, mindenképp figyelembe kell venni, hogy egész táblából szabunk, így a lépcsőkorlátoknál keletkezett hulladékot is ki kell fizetni.

Tábla méret 3200 x 2400 mm vagy a Jumbo lap 6000 x 3200 mm

Korlátüvegeket 5+5 mm vagy 6+6 mm ragasztott vagy ragasztott - edzett biztonsági üvegből gyártjuk, hogy törés esetén senki ne sérüljön meg. Külső behatás következtében csak bereped az üveg, nem törik szét. A fóliának köszönhetően egyben marad.

Üvegkorlát, oszlopos kivitel:

Többféle üvegrögzítési megoldást tudunk javasolni ügyfeleinknek, de a legelterjedtebb a rozsdamentes oszlopok közötti üvegtábla megfogatás. Az oszlopok fényes vagy szálcsiszolt rozsdamentes anyagból készülnek, mint ahogy a fix rögzítők is. A lakossági ügyfelek körében ez a típus a legelterjedtebb, mivel árfekvése a legkedvezőbb, valamint rendkívül esztétikus.

oszlopos korlát

 

Pontmegfogásos üvegkorlát:

Mint ahogy azt már említettem, rozsdamentes üvegkorlát elemekkel dolgozunk, mivel a hosszú élettartam és az exkluzív megjelenés így garantálható.

A pontmegfogásos üvegkorlát ára lényegesen magasabb, mint az oszlopos üvegkorlát ára. Ennek az oka, hogy teljesen más minőségű és vastagságú üveget kell használni a pontmegfogás miatt, ezért az üveg drágább.

pontmegfogás

Tekintse meg REFERENCIA üvegkorlátjainkat!

Érdeklődés vagy megrendelés esetén munkatársunk telefonon, vagy email-en tájékoztatja Önt a lehetőségekről, árakról, szerelvények és üvegek típusáról, illetve a várható átfutási időről.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, árajánlatot, vagy bővebb tájékoztatást a KAPCSOLAT menüpont alatti elérhetőségeken kérhet.