Cím1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.

TelefonTel.: +36 70 701 32 09, +36 30 238 77 48

Email

Általános tájékoztatás

Általános tájékoztatás – Fontos tudnivalók:

Helyszíni felmérést minden hét szerdai napján végzünk!

Időpont-egyeztetés telefonon: +36/70-701-32-09 vagy e-mailen: classuvegstudio@gmail.com.

Helyszíni felmérésre Budapest kerületeiben és Pest megye területén is kiszállási díjat számolunk fel, mely 1x-i díjat megrendelés esetén levonunk a vállalási összegből!

A felmérés 1x-i kiszállási díja a helyszínen, készpénzben fizetendő! A befizetésről szóló számlát e-mailben megküldjük.

Budapest kerületeiben bruttó 7.000.-, Pest megye területén bruttó 10.000.-, vidékre km-távolság függvényében számolunk fel kiszállási díjat (felmérés+beépítés).

Az árajánlat tartalmazza a helyszíni felmérés, kiszállítás, beépítés és az összes felhasznált anyag és segédanyag költségét.

Megrendelés esetén 60% előleg szükséges, melyet a helyszíni felmérés alkalmával, vagy bemutatótermünkben személyesen készpénzben, illetve díjbekérő alapján banki átutalással rendezhet. A munka megkezdése csak az előleg megfizetése után indul! Minden befizetésről számlát küldünk e-mailben, a megadott számlázási adatokra kiállítva!

50.000.-+ Áfa alatti megrendelés esetén, a teljes összeg előreutalása szükséges; egyösszegű díjbekérőt küldünk!

Amennyiben előzetes árajánlatunk – ami tájékoztató jellegű – elnyerte tetszését, a megadott elérhetőségeken 3-5 nappal megelőzően érdemes időpontot egyeztetni a felmérésre, amikor is megtörténik a pontos méretvétel. Ilyenkor tudnak pontosítani a gyártandó termék jellemzőin (szerelvények, üveg típusa, szín/forma, homokfújt minta…stb.).

Ezután, tehát a helyszíni teljes körű felmérés alapján tudunk végleges árat adni!

Gyártási idő: A pontos méretvétel és előlegezés után, az Ön igényei szerint legyártjuk az alapanyagokat, ami kb. 15-20 munkanapot vesz igénybe, (nyári időszakban + 5-8 munkanap), majd előre egyeztetett időpontban megtörténik a beépítés. Elindított megrendelés lemondása esetén, amennyiben az üveg és/vagy szerelvény gyártása, beszerzése már megtörtént, a fizetett előleg 10%-át tudjuk visszatéríteni! Rendeltetésszerű használat mellett, a beépített szerelvényekre 12 hó gyári garanciát, az üvegekre kizárólag beépítési garanciát vállalunk!

A beépített zuhanykabin nem akvárium, nem zár hermetikusan, csak felfröccsenő víz ellen véd!

A végösszeg megfizetése az elvégzett munkával egy időben a helyszínen készpénzben vagy átutalással teljesítendő! A végszámlát minden esetben e-mailben megküldjük!

A beépített anyagok a végösszeg kifizetéséig a Class Üvegstúdió Kft. tulajdonát képezik! Ha a végösszeg nem került határidőre kifizetésre – a Class Üvegstúdió Kft. az általa beépített anyagokat kibonthatja és elszállíthatja. A végszámla kiegyenlítését követően a kibontott anyagok, újbóli kiszállási- és/vagy beépítési díj fejében visszaépítésre kerülnek. Ennek megfizetése a végszámlával egy időben teljesítendő!