Épített Zuhanykabin

Egy nehéz nap, tökéletes levezetése lehet egy hosszan tartó zuhany. Ezáltal kicsit kipihenhetjük a napi fáradalmakat, relaxálhatunk, szabadjára engedhetjük a gondolatainkat. Az élményhez azonban nagyban hozzájárul, hogy milyen környezetben tudjuk megvalósítani mindezt. Ma már egyre nagyobb teret hódít a családi házak fürdőszobáiban, a szállodákból már jól ismert épített zuhanykabin. Nem csak a trendet követjük egy épített zuhannyal vagy egy épített zuhany üvegfallal, de számtalan előnyét is kiélvezhetjük.

Mire gondolunk, amikor az épített zuhanyról beszélünk?

Az épített zuhanykabint, úgy kell elképzelni, hogy Ön megálmodja álmai fürdőszobáját, kiválasztja azt a burkolatot, amely legjobban illik a saját maga és a ház stílusához. Tisztítás szempontjából könnyebbséget fog jelenteni, ha minél nagyobb, egyben sima és csúszásmentes felületű lapokat választunk. Amikor már minden a helyére kerül, egy standard, de egy egyedi méretű épített zuhanykabin is beépítésre kerülhet, ami közvetlenül a burkolatra is helyezhető, de tökéletes az a megoldás is, amikor zuhanytálcán szeretnénk megvalósítani terveinket. Meglehetősen kedvelt megoldás ez napjainkban, mivel az egész helyiséget ki lehet alakítani úgy, hogy egy letisztult formavilágot kapjunk.

A fürdőszoba látványa, visszatükrözi az egyediségünket

Ha igazán időtálló megoldást szeretne kitalálni arra, milyen fürdési, tisztálkodási lehetőséget akar lakásában magáénak tudni, akkor elsősorban a minőség az, ami prioritást élvez. Csak úgy tud hosszú távon tervezni a felújítás során, ha odafigyel a színvonalra. Egy épített zuhany, vagy egy épített zuhany üvegfal esetén – persze, ha a tervezésre és a kivitelezésre odafigyelünk – azonnal érzékeljük, amint belépünk, hogy egy olyan fürdőszobában vagyunk, ahol a tulajdonosnak igen is fontos a kvalitás és az egyediség. Nem a véletlenre bízza, hogy fog kinézni a hely, hanem a fantáziájára. De miért ne élnénk az épített zuhany lehetőségével, hiszen nem csak hogy tökéletes teret kapunk, de még azon sem kell gondolkodnunk, hogy vajon befér-e egy – legtöbb esetben silány minőségű – készen vásárolt kabin. Egy épített zuhany üvegfalat, valamint magát az egész épített zuhanyt, olyan méretben építtethetünk be, amilyenben a tér kívánja.

Könnyű, egyedi és letisztult – üveg zuhanyfal fürdőszobájában

Mint említettük, egyre több fürdőszobában találkozhatunk épített zuhany üvegfallal. Aki még csak érdeklődik és tájékozódik arról, miért jobb bármelyik más megoldásnál, annak segítünk egy kis plusz információhoz jutni. A dizájn és az egyediség megjelenése mellett, tudni kell, hogy minden esetben edzett, biztonsági üvegből készülnek az üvegfalak. Nem kell tartani attól, hogy kitörik, megreped, mivel a gyártás során olyan keménységet kap, ami által ellenállóvá válik a külső behatásokkal szemben. A minimum vastagság, amit ajánlanánk,  az a 8mm. Ennyi kell, hogy megfelelő biztonságot nyújtson használói számára. Tisztítása nagyon egyszerű, bármilyen márkájú üvegtisztítót használhat, nem fog kárt tenni az üvegen.

Szóljanak az érvek az épített zuhanykabin mellett

Mivel az átlátszó üvegfal rengeteg fényt enged át, így sokkal tágasabbnak fog hatni fürdőszobája. Hiába csak pár négyzetméterről van szó, majdnem duplájára növelheti a térérzetet, az épített zuhany üvegfalon keresztül átszűrődő fénynek köszönhetően. Játszadozhat még a tükrökkel és a világos falszínekkel is, a siker garantált. Kicsiknek és nagyoknak, egyaránt előnyös, ha nincs egy megemelt belépő, hiszen sokkal kényelmesebb lesz a be és kijutás, nem beszélve arról, hogy a balesetveszély minimálisra csökken. Mozgáskorlátozottak esetében is gyakran élnek az emberek az épített zuhany lehetőségével, hiszen mennyivel könnyebb mindenki számára, ha egyedül, vagy kismértékű segítséggel tudja megoldani az adott személy az önellátáshoz szükséges feladatokat. Maga a karbantartás és a tisztítás sem egy egetverő nagy munka, ugyan azokkal a szerekkel és eszközökkel kell dolgozni, mint egy hagyományos üveg esetén. Sőt, mivel az épített zuhanykabin és az épített zuhany üvegfal, edzett üvegből készül, így sokkal strapabíróbb. Az egyik legnagyobb előnye az épített zuhanynak, hogy teljes mértékben a saját igényeinek megfelelően tudja kialakítani az ember, utalva itt a csapra, a zuhanyfejre, hiszen a fürdőszoba minden részével összhangba lehet hozni.

Egyedi üveg zuhanykabinra, igényes üvegkorlátra vágyik?

Precizitás, gyorsaság, kedvező árak - 30 év üveges szakmai tapasztalattal a hátunk mögött várjuk ajánlatkérését!
TOVÁBB >>

Kapcsolodó tudásanyag

Nézzen szét, tudja meg mi van az üveges munka hátterében!
  • Üveg zuhanykabin tisztítása

    A napi rutin része a mindennapi takarítás, így minden olyan opcióra vevő az ember, ami megkönnyítheti a folyamatot. A fürdőszoba…
  • Zuhanyajtó üveg

    Ha otthonunkról van szó, törekszünk arra, hogy lehetőségeinkhez mérten úgy alakítsuk ki a helyiségeket, hogy ne legyen rá egy jó…
  • Zuhany üvegfal méretek

    A fürdőszobában egy épített zuhanyzó minden tekintetet odavonz. Talán nem is lehet olyan emberrel találkozni, akinek ez nem nyerné el…

Kérjen árajánlatot álmai otthonához!

Legyen szó egyedi zuhanykabinról, dekorüvegről, üvegajtóról, vagy egyéb üvegfelületről, segítünk megvalósítani!
TOVÁBB >>