Cím1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.

TelefonTel.: +36 70 701 32 09, +36 30 238 77 48

Email

Amit kínálunk
Amit kínálunk

Közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére. Amit kínálunk, azok a következők: minőségi munkavégzés minőségi anyagokból, gyors átfutási idő, legyen szó akár egyedi zuhanykabinról, kádparavánról, üvegkorlátról, dekorüvegről, üvegajtóról, térelválasztó üvegről, üvegportálról, üveg előtetőről, járható üvegfelületről, tükörről vagy üvegpolcról.

Gyorsaság
Gyorsaság

A megrendelése után, a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a munkához szükséges adatok felmérésére mikor kerülhet sor. A felmérést követően, átlagosan 2 hetes átfutási idővel tudjuk megejteni a végső beépítést.

Minőség
Minőség

Az üveg, az adott épület/helyiség esztétikai minőségét növeli, elegánssá teszi annak megjelenését. Csak minőségi, rozsdamentes szerelvényekkel, illetve minőségi üvegekkel dolgozunk. Beszéljenek helyettünk REFERENCIA munkáink.

RÓLUNK MONDTÁK
Vidák Zoltán
MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.
Beruházási és üzemeltetési osztály, osztályvezető
Hosszú évek óta segítik a legváltozatosabb projektjeink megvalósulását; pontos munkával, mindig a vállalt határidőre és mindezt valami utánozhatatlan jó kedéllyel, mosolyogva, magabiztosan, gondosan összeválogatott mindig makulátlanul tiszta piros-fehér öltözékben. Nincs olyan - a szakterületüket érintő - kérdés, feladat, amit nem tudtak volna megoldani, vagy ötleteikkel, javaslataikkal, magabiztos tudásukkal sokkal praktikusabb, használhatóbb, szebb végeredményt produkálni. A közös ötleteléstől a megrendelésen át a kivitelezésig, majd a kölcsönös megelégedettségig jó velük dolgozni. Tiszta szívből ajánlom a Class Üvegstúdiót, mert tényleg klassz velük dolgozni.
Schanko Krisztina
Interior Designer
Minden megrendelésemet maximális hozzáértéssel megvalósították. Áraik magasan a legjobbak üveg és tükör installálásában. Nem elhanyagolható, hogy határidőn belül teljesítik az elvállalt munkát. Sokszor a lehetetlen küldetést lehetővé tették. pl: Dessewffy utcai fix hatalmas üvegtáblájának helyszínre szállítása és installálása! Köszönöm az eddigi együttműködést!