Üvegkorlátok

Az üveg kémiai és fizikai szempontból egy igen érdekes anyag, azaz nem más, mint túlhűtött folyadék. Egyes tulajdonságai valóban hasonlítanak a folyadékra, de maga az üveg, egy olyan keverék anyag, amely lehűlés közben, kristályosodás nélkül jut mechanikailag szilárd állapotba. Felhasználási területe sokrétű, ami viszont közös bennük, hogy csodálatos dolgokat lehet alkotni belőlük. A Class Üvegstúdió egy olyan hely, ahol egy fiatalokból álló lendületes csapat nyújt Önnek segítséget abban, ha az üveg felhasználásával egy igényes, szép üvegkorláttal szeretné stílusossá tenni otthonát. Ha Önnek is fontos, hogy minden igényt kielégítő, magyar szakemberek végezzék a munkálatokat, nálunk a legjobb helyen jár álmai megvalósítása érdekében.
Árajánlatot kérekReferenciák

Az üvegkorlát látni engedi a mögötte lévő teret, így azt lehet mondani, hogy minden stílushoz kiválóan illik, akkor is, ha lakását a klasszikus, a modern vagy épp a vintage stílus jellemzi. Ha Ön már elhatározta, hogy nem szeretne több időt eltölteni üvegkorlátok nélkül a lakásában, mindenképp keressen fel minket. Cégünk vállalja a precíz és pontos munkavégzést. Számunkra nagyon fontos az Ön megelégedettsége, így a legjobb szaktudásunkat felhasználva fogjuk vágyait teljesíteni. Miután kapcsolatba lépett velünk, kiválasztjuk a legmegfelelőbb időpontot, majd ezután végzünk egy felmérést. Megnézzük, hová szeretné beépíttetni az üvegkorlátot és ilyenkor nyílik alkalom arra, hogy elmondja az elképzeléseit. Meg tudjuk beszélni, milyen elvárásai vannak velünk szemben, mi pedig igyekszünk mindig, mindenben együttműködőek lenni. A konzultáció során, az apró részletekre is ki kell térni, hogy az eredmény pazar legyen. Mivel Ön beenged minket a lakásába, szeretnénk, ha a kölcsönös bizalom kialakulna. A felmérés után, készítünk egy árajánlatot, a további teendőkről pedig tájékoztatást küldünk e-mailben, vagy telefonon felkeressük Önt. Menet közben, bármilyen jellegű kérdést szívesen megválaszolunk. Mivel az üvegeket meghatározott rendszerekkel és rögzítési technikákkal kell beépíteni, így mindenképp már a tervezésnél meg kell határozni a megfogatás típusát és a fogadószerkezet kialakítását, hogy az Ön által elképzelt megjelenést, mi a legtökéletesebben tudjuk megalkotni. Csapatunk minden tagja szakképzett kivitelező, így bártan ránk bízhatja magát.

Árajánlatot kérek

Miért jobbak az üvegkorlátok, más típusú korlátoknál?

Ahol terasz vagy lépcső tartozik az épülethez, ott általában megtalálhatóak a korlátok is. Mindenki tudja, hogy hasznos találmány, véd az esetleges balesetektől, beléjük kapaszkodva segítenek minket a le- és feljutásban valamint elhatárol tereket. Lényegében minden korlát ellátja a funkcióját, de egy esztétikus üvegkorlát páratlan szépséget kölcsönöz mindenhol. Ezen túl, meg kell jegyezni, hogy a megjelenés mellett, nagyon fontos, hogy hosszú élettartammal bírnak. Tisztításuk sem okoz különösebb bonyodalmat, egyszerűen és gyorsan el lehet a szennyeződéseket távolítani róluk. A legtöbb anyag nem áll ellen a korróziónak, emiatt is érdemes fontolóra venni az üvegkorlátot, mint lehetséges opciót, mert az üveg fokozottan ellenáll a külső hatásoknak. Bátran merjük ajánlani a beltéri üvegkorlát és a kültéri üvegkorlát megvásárlását és beépítését, hiszen mindenhol megállják helyüket. Az üvegkorlát edzett vagy ragasztott biztonsági üvegből készül, de igény szerint, lehet ezt a két típust kombinálni. A biztonsági üvegkorlát azért nagyon hasznos. mert tulajdonságából adódóan, az üveg törhet mechanikai sérülések hatására, de nem fog szét esni és senkin nem fog tudni vágásokat ejteni, a fóliának köszönhetően, egyben marad. Ezzel a megoldással kellemes hangulatot fog varázsolni ott, ahol az üvegkorlátok elnyerik végleges helyüket. Az esztétikai tulajdonság csak egyetlen ok, amiért érdemes beruházni rájuk, emelett megbízhatóak, és kifejezetten strapabíróak, Hatalmas terhelésnek képesek ellenállni, így Ön is és családja is élvezheti általuk a teljes biztonságot otthonukban. Mivel kültéren is kiváló szerepet tölt be, ha egyszer beépítésre kerülnek, csak abban az esetben fog tőlük megszabadulni, ha már megunta őket és szeretné lecserélni, hiszen időtállóak és hosszú éveken keresztül őrzik meg azt a formájukat, amit a legelső pillanatban tükröztek vissza. Itt meg kell jegyezni, hogy a megrendelők, nem tartanak bontásra igényt, egyszerűen megunhatatlanok ezek az elemek. Nem korhadnak el, mint a fából készült korlátok többsége, nem fog rozsdásodni, mint a fémek többsége, úgyhogy merészen kijelenthetjük, mindenki számára ez lenne a legideálisabb választás, ráadásul nem is kerül többe, mint a különféle anyagokból előállított szerkezet.

Üvegkorlát árak

Az üvegkorlátok fantasztikus és egyedülálló megjelenése, minden tekintetet odavonz, így azt lehet mondani, hogy ez szinte minden pénzt megér. Természetesen nem szabad túlzásokba esni, így csapatunk megfizethető áron valósítja meg álmai teraszának vagy lépcsőjének üvegkorlátait. Amikor üvegkorlátot szeretne gyártatni, figyelembe kell venni egy fontos szempontot. Mivel egész tábla felhasználásából dolgozunk, sajnos a lépcső üvegkorlátoknál keletkezik némi hulladék, aminek a megfizetése a vevőt terheli.

3200 x 2400 mm-es vagy 6000 x 3200 mm-es tábla méret közül lehet választani, tehát az üvegkorlát ár függ attól, melyik lesz az Ön számára a legmegfelelőbb nagyság.
Helyszíni felmérés esetén, kiszállítási díjat számolunk fel Budapest területén is, ami a helyszínen készpénzben fizetendő, de megrendelés esetén, a vállalási összegből ezt levonjuk.
A munka megkezdése előtt, 60% előleget szükséges átutalással vagy személyesen, készpénzben rendezni, amiről természetesen számlát fogunk küldeni az Ön részére. Amennyiben 50.000 forint alatt tudjuk teljesíteni a megrendelését, abban az esetben a teljes összeg előre való fizetése elengedhetetlen.
Mint már említettük, az ajánlatkérésnél bele kell a lépcső üvegkorlát árakba kalkulálni, a hulló részek megfizetését is, talán ennél a megoldásnál ez az egyetlen hátrány, de garantáltan megéri még így is véghez vinni vágyálmát.

Ismerje meg, milyen üvegrögzítési megoldásokat tudunk javasolni ügyfeleinknek! – legnépszerűbb és legkedveltebb rögzítési formák

Üvegkorlát, oszlopos kivitel

Többféle technikával tudjuk megoldani az üveg rögzítését, de talán a legelterjedtebb formája a rozsdamentes oszlopok közötti üvegtábla megfogatás. Az oszlopok fényes vagy szálcsiszolt rozsdamentes anyagból készülnek, mint ahogy a fix rögzítők is. Egyedi gyártás esetén, Ön az, aki meghatározza a magasságot és a vastagságot. Ez a típus a legnépszerűbb, egyrészről a tartóssága miatt, másrészről azért, mert nagyon kedvező áron juthatnak hozzá megrendelőink. Az üvegelemek rögzítésére, amik az oszlopokra kerülnek, leginkább klipszeket használunk, de egyre többször kerülnek beépítésre a rozsdamentes acél u-profilok is. Rendkívül esztétikus összképet kap, ennél a megoldásnál, így mi is bátran merjük ajánlani.

Pontmegfogásos üvegkorlát kivitel

A pontmegfogásos üvegkorlátok az egyik legkedveltebb típusai az ügyfeleinknek. Ma már leginkább a minimál stílus az, amire az ember törekszik. A mondás is úgy tartja, hogy sokszor a kevesebb, néha több. Ezt szem előtt tartva, egyre többen kérik tőlünk pontmegfogással az üvegkorlát kivitelezését. A rögzítést úgy kell elképzelni, hogy, a járófelület alatt, pontszerű rozsdamentes korongokkal oldjuk meg a fixálást. Teljesen más minőségű és vastagságú üveget kell használni, mint az oszlopos üvegkorlát esetében, ezért az ára is lényegesebben magasabb, viszont a biztonság garantált. Az üveg anyaga edzett laminált üveg, amire általában a 17 mm vastagság jellemző. A két üveg között fólia helyezkedik el, ami nem engedi darabjaira hullani a korlátot, semmilyen külső behatás következtében történő ütés esetén sem. A munka elkészülése után, exkluzív megjelenésre lehet számítani.

 

A leggyakoribb rögzítési formához hozzátartozik még a profilba rögzített üvegkorlát is. Ez esetben elkerüljük a fémoszlopokat és a koronggal való fogatásokat. Elsősorban az üveget mindenképp hőkezelni kell, hogy a spontán törést megakadályozzuk. Itt arra gondolunk, ha az idő nagyon felmelegedik, majd ezt egy gyors lehűlés követ, a nem megfelelően, vagy egyáltalán nem hőkezelt üvegek hajlamosak lesznek a törésre. A jól megedzett üveg sokkal jobban ellenáll a mechanikai hatásoknak. Ha valamilyen oknál fogva mégis törik, abban az esetben sem kell széthulló darabokra számítani, mert egyben maradnak. Tehát aki attól fél, hogy ez a megoldás nem biztonságos, azokat megnyugtatjuk. Ugyan olyan veszélytelen, mint a korábban említett társaik. Az üvegkorlát, keret és kapaszkodó nélkül is stabil, nem fog semmilyen irányba elhajlani. Ami még plusz költség felmerülhet, az a hó és a fagy ellenni fémmarkolat, más néven könyöklő kiegészítő, de sok esetben szoktuk ajánlani, mert sokkal merevebb tartást biztosít a szerkezetnek. Ezek az elegáns üvegkorlátok kültéren és beltéren is egyaránt stílusosak.

Az üvegkorlát tisztítása és karbantartása

Igazából nem igényelnek semmiféle speciális ápolást és tisztítást. Érdemes olyan üvegtisztítót alkalmazni a felületen, ami egy semleges anyag, hogy véletlenül se tegyen kárt az üvegkorlátban. A karcolások elkerülése érdekében, mindig puha anyagot használjon a törölgetéséhez. Léteznek olyan üvegvédelmi bevonatok, melyek gátolják a szennyeződések megtapadását az üvegfelületen, de ajánlott mérlegelni azelőtt, mielőtt használja őket. Egyáltalán nem fog órákat elvenni az idejéből a takarítás, hamarabb fog végezni vele, mint gondolná.

Hol használnak még üvegkorlátokat a lakásokon kívül?

Mint már említettük, a különböző stílusú otthonok mindegyikébe beleillik egy mesés üvegkorlát. Manapság a galériás lakások kialakítása is nagy népszerűségnek örvend. Az üvegkorlátok nagyon jól mutatnak a galéria feljárója melletti, de még a felső korlát esetében is. Ha kicsi a lakás, az üvegkorlát alkalmas eszköz lehet arra, hogy optikailag növelje a teret, és még világosabb hatása is lesz az ingatlannak. Emiatt kellemes és barátságos lesz otthona, ahol mindenki jól érzi majd magát.
De hol találkozhatunk még a lakásokon kívül ezekkel a hasznos kiegészítőkkel? Nos, itt akkor egy kis figyelmet kell fordítanunk a hotelekre és a szállodákra. A vendégek, amikor pihenni mennek a szállodákban, elvárják az igényes és a komfortos körülményeket. Rengeteg szálloda száll versenybe egymással, így kénytelenek a vezetők korszerűsíteni a helyeket. Sok esetben az épületet igyekeznek nem csak belülről, de kívülről is modernizálni. Előszeretettel választják megrendelőink a vonalmenti befogású üvegkorlátokat, melyek igényes szerkezetek, így garantáltan el lesznek bűvölve a vendégek a látvánnyal. A szállodai erkélyekről, minidg csodálatos a kilátás. Ha erkély üvegkorlát kerül beépítésre, még ezt a csodálatos látványt is felül lehet múlni, hiszen a nem fogja takarni semmi a látnivalókat. Vendégei a szálloda szobáiból is kitűnően látni fognak mindent. Muszáj haladni a korral és lenyűgöző panorámát biztosítani a megszálló vendégeknek egy terasz üvegkorlát, vagy egy erkély üvegkorlát segítségével. Egy vendéglátóegységnek gondoskodnia kell egy olyan hely kialakításáról, ahol ízléses és látványos belsőépítészeti megoldásokkal teszik vonzóvá a vendégek számára a környezetet. Nem szabad ezért megfeledkezni ebben az esetben sem az üvegkorlátok beépítéséről akár az étteremben, akár a halban, bármilyen helyiségben jó célt szolgálnak. Vannak olyan szállodák, akik az ellen küzdenek, hogy ne keltsenek sötét hatást a bútorok vagy a kiegészítők színe. Mindent lecserélni világosabb színű elemekre vagy kifesteni az egész vendéglátóegységet, nem lenne túl gazdaságos, viszont ha beruháznak az üvegkorlátok beépítésére, biztosan észre fogják venni a vendégekkel egyaránt, hogy a terek kivilágosodnak, megnőnek, sokkal szellősebbek lesznek, ez pedig mindenkiben pozitív élményeket halmoz fel. Mint már a fentiekben említettük, az üvegkorlátok tisztántartása sem okoz különösebb problémákat, így az alkalmazottaknak sem adnak sokkal több plusz munkát vele, nem fognak panaszkodni, sőt, többszörösen könnyebb dolguk lesz a karbantartással, mintha más anyagból építtették volna be a szerkezetet.

Mindent összevetve, az üvegkorlátok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a forgalom növekedjen, a vendégek száma folyamatosan emelkedjen és ahhoz, hogy mindenki elégedett legyen.
A magáningatlanokban is egyre népszerűbbé válik ez a modern technika, de kifejezetten megnőtt az érdeklődés az üvegkorlátok iránt az irodaházakban és a kulturális intézményekben is. Lényegében csak az igények szabnak határt a felhasználásuknak. Legyen szó öntartó üvegkorlátról, lapmegfogásos üvegkorlátról vagy többek között alsósínes üvegkorlátról, számunkra nem jelent akadályt a tervezés és a megvalósítás. Mindegy, hol kerülnek beépítésre az elemek, éveken keresztül fognak az igényes környezetről gondoskodni.

Ha Ön is szeretne egy egyedülálló üvegkorlátot beépíttetni otthonába, erkélyére vagy bárhová, ahová csak lehetséges a kivitelezés és ahol kiváló funkciót lát el, bátran keresse fel a Class Üvegstúdió csapatát, ahol garantáljuk, hogy azt kapja, amit megálmodott. Minden igényt képesek vagyunk kielégíteni. Nagy tapasztalattal rendelkezünk, így ha még nem is kiforrott teljesen az elképzelése, mi maximális segítséget nyújtunk abban, hogy valami fantasztikus alakuljon ki. A szerkezeteket a lehető legkedvezőbb áron kínáljuk Önnek. Ügyfélközpontú a csapatunk minden egyes tagja, akik remek szolgáltatást nyújtanak Önnek és akikkel jó együtt dolgozni. Szánjon időt arra, hogy megnézi referenciamunkánkat és győződjön meg saját szemével arról, hogy ha minket választ, a legjobb szakembereket válassza.
Érdeklődés és megrendelés esetén, munkatársunk mindenképp fel fogja venni Önnel a kapcsolatot, vagy e-mail-en keresztül, vagy telefonon, és tájékoztatást nyújt a lehetőségekről, az árainkról, a szerelvények és az üvegek típusáról, valamint a várható átfutási időről.
Árajánlatot és bővebb tájékoztatást kérjen bizalommal a kapcsolat@classuveg.hu vagy class@classüveg.hu e-mail címen, de telefonon is elérhetőek vagyunk, ez esetben hívja a +3670 701 32 09-es telefonszámot.

Az üveg az időtlen design alapja

Valósítsuk meg együtt elképzeléseit és legyen CLASS az üveg az otthonában!
Tovább a kapcsolatfelvételhez

Referenciák

Nézze meg a már beépítésre került üveges munkáinkat!

Megéri a Class Üvegstúdiót választani

Nem ismerjük a lehetetlent. Céges és magánszemély ügyfeleünk számára is él jeligénk: „Precizitás, gyorsaság, kedvező árak.”

Megbízhatóság

Ügyfeleink között számos magánszemély, bevásárlóközpont, bank, irodaház megtalálható.

Gyorsaság

Kérdéséire, igyekszünk mihamarabb válaszolni, felmérést követően végső beépítés átlag 2 héten belül.

Minőség

30 év tapasztalata áll mögögttünk az üveges szakmában, minőségi szolgáltatásunkról 4.7-es Google értékelésünk is árulkodik.

Elégedett ügyfeleink mondták

Visszajelzésük sokat jelent számunkra!
Minden megrendelésemet maximális hozzáértéssel megvalósították. Áraik magasan a legjobbak üveg és tükör installálásában. Nem elhanyagolható, hogy határidőn belül teljesítik az elvállalt munkát. Sokszor a lehetetlen küldetést lehetővé tették. pl: Dessewffy utcai fix hatalmas üvegtáblájának helyszínre szállítása és installálása! Köszönöm az eddigi együttműködést!
Schanko Krisztina
Interior Designer
Hosszú évek óta segítik a legváltozatosabb projektjeink megvalósulását; pontos munkával, mindig a vállalt határidőre és mindezt valami utánozhatatlan jó kedéllyel, mosolyogva, magabiztosan, gondosan összeválogatott mindig makulátlanul tiszta piros-fehér öltözékben. Nincs olyan - a szakterületüket érintő - kérdés, feladat, amit nem tudtak volna megoldani, vagy ötleteikkel, javaslataikkal, magabiztos tudásukkal sokkal praktikusabb, használhatóbb, szebb végeredményt produkálni. A közös ötleteléstől a megrendelésen át a kivitelezésig, majd a kölcsönös megelégedettségig jó velük dolgozni. Tiszta szívből ajánlom a Class Üvegstúdiót, mert tényleg klassz velük dolgozni.
Vidák Zoltán
Osztályvezető, MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.
Speciális méretű zuhanyfalra volt szükségünk és ezért kerestem fel a Class Üveg stúdiót. Az ügyfelek által érkező dicsérő vélemények miatt választottuk őket, és el kell mondanom, hogy nagyon jól tettük! Az elejétől kezdve mindenben segítőkészek voltak, és kiváló szakértelemmel megalkották a zuhanyfalat amiről álmodtunk! A megtervezéstől kedve a kivitelezésig minden gyorsan és zökkenőmentesen zajlott. Az üvegfalat a vállalt határidőn belül elkészítették és pillanatok alatt beszerelték a fürdőszobánkba. Az egyik legrugalmasabb és legprofesszionálisabb csapat akiket megbíztunk és a későbbiekben is csak hozzájuk fogunk fordulni, ha üvegről lesz szó! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk őket!
Tóth Emil
Megrendelő

Kapcsolat

Várjuk Hegedűs Gyula utcai üvegstúdiónkban, vagy megkeresését, ajánlatkérését az alábbi formon! Kollégánk átlagosan pár óra alatt visszajelez!

Cím:
1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.

Útvonaltervezés
kis jános
Kis János
ügyvezető, műszaki kérdések
+36/30-XXX-XX-XX
judit
Kőfalvi Györgyi Judit
ügyintéző, árajánlatok, bemutatóterem
+36/70-XXX-XX-XX