Üvegajtók / Üveg tolóajtók

Az otthonunk stílusát, mi magunk választjuk meg. Olyan környezetet igyekszünk teremteni, ahol jól érezzük magunkat, ahová igazán haza tudunk menni egy hosszú és fárasztó nap után. A fal színe, egy – egy kiegészítő, illetve a burkolat anyaga mind meghatározza a ház arculatát, de ezek mellett, ami még nagyban hozzájárul az igényes megjelenéshez, azok a helyiségeket elhatároló ajtó. Ma már mindenféle anyagból készült nyílászáróval találkozhatunk, de egyik sem fog olyan dizájnt adni a lakásnak, mint amit egy korszerű üvegajtó biztosít.

Ajánlatkérés

Praktikum

Ezek az üvegajtók, egy- vagy kétszárnyú üveg tolóajtóként lépnek érvénybe és mennyezetre / falsíkra szerelhető vagy falban futó sínen mozgathatók. Erre azért van szükség, hogy minél esztétikusabb térelválasztást tegyenek lehetővé. Ideálisak nagyobb terek felosztására is, sőt egy üvegfallal együtt, fantasztikus megoldást kínál, vagy az üvegfal kiváltására is alkalmazhatjuk, hogy még kellemesebb környezetet tudjunk kialakítani.

A nyíló üvegajtót, abban az esetben célszerű választani, ha az gond nélkül elfér. Például ha legtöbbször csukott állapotban van, vagy ha nyitott állapotában sem zavarja a közlekedést, azaz nem foglal a térben el helyet.

Meg kell említeni az üveg lengőajtót is, ami biztosítja a terek leválasztását, úgy, hogy a közlekedés mégis akadálymentes lesz. Még egy jó pontot kap tőlünk azért a tulajdonságáért, hogy az ajtó visszazáródik magától az eredeti állapotába. Ha valahol sokat közlekedünk, de mégis fontos a térelválasztás, ezek az eszközök lesznek az Ön számára a legmegfelelőbbek.

Referencia munkáinkat megtekintheti weboldalunkon, így kiderül az Ön számára is, hogy a lehető legprofibb megoldásokat választva tesszük szebbé otthonát. Ha minket választ, a legjobb döntést hozza, legyen szó bármilyen beltéri üvegajtóról, és bármilyen típusról.

Ajánlatkérés

Ma már egyre nagyobb teret hódítanak hazánkban az üvegajtók beépítése. A modern építészet, aligha tudja kihagyni az üveget a kellékek közül. Többféle ajtótípus készülhet üvegből, amiknek talán az a legnagyobb előnyük, amellett, hogy a légtereket elkülönítik, hogy a fénynek nem állják útját. Elegáns választás a belső terek kialakításához, melynek egyik kedvező sajátossága a nagy szilárdság és a strapabíróság, így az üvegajtó képes ellenállni minden olyan igénybevételnek, ami használat közben fellép. Mielőtt beszerezné házának legújabb elemét, mindenképp tájékozódjon a lehetőségekről és keresse fel a Class Üvegstúdió csapatát.  Mi a legnagyobb szaktudásunk felhasználásával fogjuk megválaszolni kérdéseit.

kétszárnyú üvegajtó

Elegancia

Az üvegajtó elegáns megjelenése kellemes hangulatot teremt a helyiségben, és ellentétben más anyagokkal, az üvegajtó átereszti a fényt.
Az üvegajtó épp olyan hosszú élettartamú, mint egy hagyományos fa vagy műanyag nyílászáró, sőt: a vizes helyiségekbe célszerűbb megoldás, mert az üvegajtó nem vetemedik, nem korhad, nem deformálódik a gőz, illetve pára hatására.
Az üvegajtó csökkenti a bezártság érzetet, mivel fényáteresztő.
A választott típustól függően, az üvegajtó lehet akár teljesen átlátszó is, de a helyiség intimitásának megőrzése miatt a savmart üveget ajánljuk.
Az üvegajtó egyszerűen beszerelhető, a falra vagy a meglévő ajtótokra rögzíthető, bontási munkálatok nélkül.

Keret nélküli edzett üvegajtók komplett kivitelezését vállaljuk; a helyszíni felméréstől, üveggyártáson, szerelvénybiztosításon keresztül a beépítésig.

Ajánlatkérés

Üvegajtók a fényes terekért

Az ajtók készülhetnek felnyíló, lengő, ill. toló kivitelben. Az üvegajtók egyedi méretre készülnek, felmérés után kerülnek gyártásba. A megrendelő, meglévő DIN méretezésű tokjába is tudunk üvegajtót ajánlani. A felmérés garantálja a mérethelyességet, az egyedi méret pedig a tucat terméktől különbözteti meg. Zuhanykabin mellett a legkeresettebb termékünk a beltéri üvegajtó, egyre többen keresik otthonukba esztétikai megjelenése, tisztíthatósága, tartóssága, fényáteresztő képessége miatt.

Üveg tolóajtóként alkalmazva, könnyed és légies térválasztásként funkcionál. Kitűnően alkalmas a konyha és az ebédlő elválasztására. Legfőbb előnyük, hogy a keret nélküli kialakítás miatt, szinte láthatatlanok. Mi, a Class Üvegstúdiónál azt javasoljuk, hogy a keret nélküli üvegajtókat kisebb terekbe és folyosókra alkalmazzák, mert a lehető legkevesebb fényt, ezek az eszközök veszik el. A keret nélküli toló üvegajtók pedig, abban az esetben a legpraktikusabbak, ha a nyíló változatok túl nagy teret foglalnának el.

Ajanlatkérés

Kérje ajánlatunk

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Az alábbiakban láthat néhány lehetséges példát a üvegajtó kialakítására.

Válassz:
Válasszon lehetséges példákból a képre kattintva