Üvegkorlátok

A Class Üvegstúdió egy olyan hely, ahol egy fiatalokból álló lendületes csapat nyújt Önnek segítséget abban, ha az üveg felhasználásával egy igényes, szép üvegkorláttal szeretné stílusossá tenni otthonát. Ha Önnek is fontos, hogy minden igényt kielégítő, magyar szakemberek végezzék a munkálatokat, nálunk a legjobb helyen jár álmai megvalósítása érdekében.

Ajánlatkérés

Az üvegkorlát látni engedi a mögötte lévő teret, így azt lehet mondani, hogy minden stílushoz kiválóan illik, akkor is, ha lakását a klasszikus, a modern vagy épp a vintage stílus jellemzi. Ha Ön már elhatározta, hogy nem szeretne több időt eltölteni üvegkorlátok nélkül a lakásában, mindenképp keressen fel minket. Cégünk vállalja a precíz és pontos munkavégzést. Számunkra nagyon fontos az Ön megelégedettsége, így a legjobb szaktudásunkat felhasználva fogjuk vágyait teljesíteni. Megnézzük, hová szeretné beépíttetni az üvegkorlátot és ilyenkor nyílik alkalom arra, hogy elmondja az elképzeléseit. Mi igyekszünk mindig, mindenben együttműködőek lenni. A konzultáció során, az apró részletekre is ki kell térni, hogy az eredmény pazar legyen. Mivel az üvegeket meghatározott rendszerekkel és rögzítési technikákkal kell beépíteni, így mindenképp már a tervezésnél meg kell határozni a megfogatás típusát és a fogadószerkezet kialakítását, hogy az Ön által elképzelt megjelenést, mi a legtökéletesebben tudjuk megalkotni. Csapatunk minden tagja szakképzett kivitelező, így bátran ránk bízhatja magát!

Anyagai és ajánlásunk

Ha Ön is szeretne egy egyedülálló üvegkorlátot beépíttetni otthonába, erkélyére vagy bárhová, ahová csak lehetséges a kivitelezés és ahol kiváló funkciót lát el, bátran keresse fel a Class Üvegstúdió csapatát, ahol garantáljuk, hogy azt kapja, amit megálmodott. Minden igényt képesek vagyunk kielégíteni. Nagy tapasztalattal rendelkezünk, így ha még nem is kiforrott teljesen az elképzelése, mi maximális segítséget nyújtunk abban, hogy valami fantasztikus alakuljon ki. A szerkezeteket a lehető legkedvezőbb áron kínáljuk Önnek. Ügyfélközpontú a csapatunk minden egyes tagja, akik remek szolgáltatást nyújtanak Önnek és akikkel jó együtt dolgozni. Szánjon időt arra, hogy megnézi referenciamunkánkat és győződjön meg saját szemével arról, hogy ha minket választ, a legjobb szakembereket választja!

Bővebb tájékoztatást a KAPCSOLAT menüpont alatti elérhetőségeken kérhet.

Típusai

Többféle technikával tudjuk megoldani az üveg rögzítését, de talán a legelterjedtebb és árfekvésben a legkedvezőbb a rozsdamentes oszlopok közötti üvegtábla megfogatás. Az oszlopok fényes vagy szálcsiszolt rozsdamentes anyagból készülnek, mint ahogy a fix megfogók is. Egyedi gyártás esetén Ön az, aki meghatározza a magasságot és a vastagságot. Ez a típus a legnépszerűbb, egyrészről a tartóssága miatt, másrészről azért, mert nagyon kedvező áron juthatnak hozzá megrendelőink. Az üvegelemek rögzítésére, amik az oszlopokra kerülnek, leginkább klipszeket használunk, de egyre többször kerülnek beépítésre a rozsdamentes acél u-profilok is. Rendkívül esztétikus összképet kap, ennél a megoldásnál, így mi is bátran merjük ajánlani.

A pontmegfogásos üvegkorlátok az egyik legkedveltebb típusai az ügyfeleinknek. Ma már leginkább a minimál stílus az, amire az ember törekszik. A mondás is úgy tartja, hogy sokszor a kevesebb, néha több. Ezt szem előtt tartva, egyre többen kérik tőlünk pontmegfogással az üvegkorlát kivitelezését. A rögzítést úgy kell elképzelni, hogy a járófelület alatt, pontszerű rozsdamentes korongokkal oldjuk meg a fixálást. Teljesen más minőségű és vastagságú üveget kell használni, mint az oszlopos üvegkorlát esetében. Az üveg anyaga edzett laminált üveg, amire általában a 17 mm vastagság jellemző. A két (8+8 mm) üveg között fólia helyezkedik el, ami nem engedi darabjaira hullani a korlátot, semmilyen külső behatás következtében történő ütés esetén sem. A munka elkészülése után, exkluzív megjelenésre lehet számítani.

A leggyakoribb rögzítési formához hozzátartozik még a profilba rögzített üvegkorlát is. Ez esetben elkerüljük a fémoszlopokat és a koronggal való fogatásokat. Elsősorban az üveget mindenképp hőkezelni kell, hogy a spontán törést megakadályozzuk. Itt arra gondolunk, ha az idő nagyon felmelegedik, majd ezt egy gyors lehűlés követ, a nem megfelelően, vagy egyáltalán nem hőkezelt üvegek hajlamosak lesznek a törésre. A jól megedzett üveg sokkal jobban ellenáll a mechanikai hatásoknak. Az üvegkorlát, keret és kapaszkodó nélkül is stabil, nem fog semmilyen irányba elhajlani. Opcióként ajánljuk a hó és a fagy elleni fémmarkolatot, más néven könyöklő kiegészítőt, mert sokkal merevebb tartást biztosít a szerkezetnek. Ezek az elegáns üvegkorlátok kültéren és beltéren is egyaránt stílusosak.

A lapmegfogásos üvegkorlát ugyanolyan csodálatos panorámát biztosít, mint a pontmegfogásos technológiával készült modellek. Remek választás terasz korlátnak, hiszen esztétikus megjelenése mellett semmit sem takar a kilátásból. A tartóoszlopok a járószinttől mindössze 50 cm magasságig érnek fel, így egy majdnem teljesen egybefüggő üvegfelületet kapunk.

Az üveglapok rögzítése történhet oldalról és felülről is. Oldalsó rögzítés esetében célszerű az oszlopokat (vagy legalább a szigetelés áthidalásához szükséges eltartó szerkezetet) a ház szigetelése előtt kell elhelyezni.

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunk

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.