Járható üvegfelületek

Taposóüveg

Járható üvegfödém

A járható üvegfödém kiváló megoldást nyújt kevésbé napos helyiségek fényesebbé tételében, emellett dekorációs elemként sem elhanyagolható.

Ha Ön is szívesen alkalmazná ezt a remek padló kialakítást, keressen minket bizalommal!

Ajánlatkérés Kapcsolat

Elegancia

Az üveg járófelület könnyedséget és eleganciát sugároz. Alkalmazható lakásokban, irodákban, éttermekben, bevásárlóközpontokban, de akár alagsorban vagy kültérre, ahol természetes fény juthat be általa a földalatti helyiségekbe is.

A taposóüveg (járható üvegfelület) minimum három üveglapból tevődik össze, amelyet nagy szakítószilárdságú fóliával ragasztanak össze. Mérete és vastagsága a terheléstől és igénybevételtől függően változik. Minden réteg edzett (ESG) vagy legalábbis előfeszített/hőerősített (TVG) biztonsági üvegből készül, amely akár csúszásgátló felületkezeléssel is ellátható.

Ajánlatkérés Kapcsolat

Megoldásai

Elkészíthető olyan egyedi járófelület, ahol a középső réteg be van robbantva (méretfüggő, nagyobb méretnél már 4 rétegű ESG VSG biztonsági üvegből ajánlott a gyártás) de lehet egy réteg tejüveg hatású savmart vagy akár anyagában színezett üveg is.

A lapok teljesen sík tartószerkezetre helyezhetők, mely készülhet fából vagy rozsdamentes acélból, esetleg peremes betonfödém-kivágásba is beépíthető.

Bővebb információt, árajánlatot kérjen bizalommal a KAPCSOLAT menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén!

Ajánlatkérés Kapcsolat

Kérje ajánlatunk

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Referenciáink