Nyomtatással dekorált üveg falpanel az otthon minden helyiségébe

Az üveg falpanel egyik legnagyobb erénye, hogy a lakás minden helyiségébe kiválóan alkalmazható. Legyen szó nappaliról, konyháról, hálószobáról vagy éppen a fürdőszobáról, az üveg falpanel kiválóan helyettesíti vagy éppen kiegészíti a falfestést vagy a csempeburkolatot. A nyomtatással dekorált üveg falpanel másik nagy előnye, hogy bármilyen képpel dekorálható. Legyen szó fotóról, mintáról vagy grafikáról bármi nyomtatható az üveg falpanelra, a lényeg, hogy a választott dekoráció illeszkedjen a helyiség hangulatába.

Ajánlatkérés Kapcsolat

A printelt üveg alkalmazási területe:

Zuhanykabin, zuhany oldalfal üvege, konyha üveghátfal, korlátüveg, lépcső, járható üvegfelület, asztallap, bárpult, üvegpult, falra dekoráció, üvegajtók – nyíló – toló – harmonika, üveg oldalfalak, térelválasztó üvegfalak.

A konyhahátfal a konyhabútor alsó és felső szekrénysora közti falrész burkolására használt panel, melynek egyik legexkluzívabb alapanyaga az üveg. Az üveg konyhahátfal lehet egyszínű, de egyre inkább elterjedt a nyomtatással dekorált változat is, melyen gyakorlatilag bármilyen kép megjelenhet.

Ajánlatkérés Kapcsolat

Képválasztáshoz javasoljuk: https://www.shutterstock.com/hu/  oldalt vagy egyénileg hozott nagyfelbontású képek, fotómontázs alapján is megvalósítható álmai üveghátfala! A printelt, vagyis nyomtatással dekorált üvegek, termékek minden esetben edzett biztonsági üvegből, bizonyos üvegtermék esetében laminált, edzett, biztonsági üvegből készülnek.

Az edzett üveg 250 °C-ig tartósan hőálló, tehát nem okoz gondot a sütő és a főzőlap közelsége. Méretre készül, ezért maximálisan illeszkedik a konyhabútor és a fal kialakításához.

Kérje ajánlatunk

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.