Rólunk

A Class Üvegstúdió Kft. 2013-ban alakult, de mindent összevetve közel 30 év tapasztalata áll mögöttünk az üveges szakmában.
Ez idő alatt rengeteg kihívással találkoztunk, mely kihívások megoldásával szereztünk sokrétű tapasztalatot az üvegezés és beépítés terén.

kapcsolat

Ránk számíthat!

Legyen szó:

Üvegmegmunkálásról, egyedi zuhanykabinok, kádparavánok, üvegajtók, tolóajtók, színes (NCS/RAL színkód alapján festett) és printelt dekorüvegek (pl. csempe helyett), kirakatok, portálüvegek, egyedi tükrök, üvegpolcok, hőszigetelt üvegek helyszíni felméréséről, méretre készítéséről és beépítéséről.

Lehetőségek

Lehetőség van az üvegfelületek díszítésére egyedi homokfújt mintával, vagy az Ön által kiválasztott vagy megálmodott kép printelésével az üvegre.

Kapcsolat

Elegancia

Az üveg, az adott épület/helyiség esztétikai minőségét növeli, elegánssá teszi annak megjelenését.

Csak minőségi, rozsdamentes szerelvényekkel, illetve minőségi üvegekkel dolgozunk!

Kapcsolat

Együttműködés folyamata

Vegye fel velünk a kapcsolatot és a megbeszélést követően előzetes árajánlatot küldünk, ami tájékoztató jellegű. Ha elnyerte tetszését árajánlatunk egyeztetjük a helyszíni felmérés részleteit, és időpontját.
Helyszíni felmérést minden hét szerdai napján végzünk! Ezt követően küldjük meg végleges árajánlatunkat. Az ár a helyszíni felmérés, kiszállítás, beépítés és az összes felhasznált anyag és segédanyag költségét is tartalmazza.
Megrendelés esetén a 60% előleg fizetése szükséges, utána megkezdődik a gyártás (10-15 munkanap, nyáron +5-8 munkanap). Amikor kész az üveg; újra időpontot egyeztetünk és beépítünk.

Fontos tudnivalókról további tájékoztatás itt elérhető.