3 ok, amiért népszerűek a kádparavánok

kádparaván

A kádparavánok sok szempontból praktikusabbak, mint a zuhanyfüggönyök. Bár ez utóbbiak minden korábbinál szélesebb választékban elérhetők, de a kényelem, a megjelenés tekintetében nem érik utol az üvegből készült megoldásokat. Cikkünkben most sorra vesszük azokat a legfontosabb érveket, amelyek a kádparaván mellett szólnak.

1. Vízmentes felületek

Valljuk be, a kádban történő zuhanyozás nem mindenkinek megy kulturált módon. A pancsolás következtében viszont a fürdőszoba nagy része vizes lesz. Ki szeretne egy ellazító, vagy éppen felfrissítő zuhany után még a takarítással foglalatoskodni? A kádparavánok több elemből is állhatnak, de az U-profilba rögzített, egyetlen elemből álló is nagy népszerűségnek örvend. Jobbos és balos kivitelben, egyedi méretben is elérhetők, sőt, a harmonika kádparaván is gyakran keresett. A szilikon zárással, fix rögzítőkkel rendelkező, 8 mm edzett üvegből készült rendszer kitűnően megfelel a rászabott feladatoknak. A megfelelő kialakításnak köszönhetően nemcsak a fürdőszoba marad száraz, hanem a falak is, így kisebb a penészesedés kockázata, hosszabb távon pedig higiénikus környezetet biztosít.

2. Ha a design sem elhanyagolható

A fürdőszoba manapság egyre inkább az otthon szerves részét képező helyiség, amire előszeretettel tekintünk egyfajta szobaként. A falra helyezett képek, a szabadon álló fürdőkád, a függönyök, sőt, akár egy kényelmes ülőhely is megtalálható a modern fürdőszobákban. Ezzel együtt természetesen nem mindegy, milyen hangulat fogad oda belépve. A kádparavánok ma már korántsem azok az idejétmúlt darabok, amikre talán gyermekkorunkból is jól emlékezünk. A funkció és design szempontjából is kifogástalan, akár mintás kivitelben készített üvegfelület elegánssá teheti a helyiséget. A szakemberek pedig arról gondoskodnak, hogy az egyéni elképzeléseknek és igény szerint a lakberendezésnek megfelelő végeredmény szülessen.

3. Privát tér a tisztálkodáshoz

A kád egyik előnye, hogy egyszerre teszi lehetővé a kádfürdőzést és a frissítő zuhanyozást. A kádparavánnak köszönhetően létrejöhet egy privát tér, ami még inkább intimmé teszi a szépségápolást és a tisztálkodást. A modern kádparavánok biztosítják a tér szeparációját, és a kényelmet, amelynek köszönhetően biztonságban érezzük magunkat csupaszon is.