Hogyan használható az üveg stílusosan a lakberendezésben?

üvegasztal

Az üveg elemek minden korábbinál szélesebb kínálatban elérhetők. A nyílászárókon túl számos felhasználási lehetősége ismert, rendszerint az edzett, biztonsági üveget főszerepbe helyezve. Az egyedi zuhanykabin készítését egyre több otthonban részesítik előnyben, de a prémiumkategóriás kádparavánok és az üvegajtók is remek választásnak bizonyulnak az élhető, világos tereket előnyben részesítők számára. Nézzük, hogyan érdemes az üveget beilleszteni az otthon tereibe!

Egyedi zuhanykabin, ahogy mindig is képzelted!

Exkluzív zuhanykabinra vágysz, ami nem köszön vissza minden fürdőszobában? Különleges igényeid vannak akár a méretet, akár a kialakítást illetően? Az egyéni elvárások és tervek alapján készült végeredmény alapvetően határozza meg a helyiség stílusát, és egyfajta különleges, elegáns vagy éppen fiatalosan laza összképet teremthetsz.

Üvegkorlátok beltéri és kültéri felhasználásra

Nagy belmagassággal rendelkező otthonokban nem ritka, hogy galéria kerül kialakításra. A lépcső és a biztonságot szolgáló korlát galériás terek és többszintes épületek esetében egyaránt szerephez jutnak. Az üvegkorlátok elegáns, a teret nagyobbnak láttató megoldásnak számítanak. S ha már a biztonságról esett szó, akkor a kültéri felhasználás is mindenképpen szót érdemel. A terasz, a lépcsőfeljáró esetében egyaránt megtalálhatod az ingatlan homlokzatához passzoló üvegfelületeket.

Polcok és térelválasztók üvegből? Álmodd újra otthonod!

A loft-jellegű otthonok úgy tűnik, soha nem mennek ki a divatból. A hatalmas belső terek térelválasztó üveggel könnyebben kihasználhatóvá tehetők, de akár közösségi épületekben, rendelőkben, szolgáltatások helyszínén is megtalálhatod számításod az üveg térelválasztók segítségével. Az intelligens üvegek és a járható üvegfelületek elsősorban a közösség által használt épületekben, vendéglátóhelyeken, irodákban és hotelekben mutatják meg előnyeiket. Az üveg polcrendszerek viszont akár az otthoni terek stílusát is egyéni igényre szabhatják. A dekorüvegek a konyhapult feletti felületeket varázsolják sajátossá, hozzájárulva az enteriőr különlegességéhez.

Míg az egyedi zuhanykabin kis alapterület esetén is hozhatja a várt hatást, addig az üvegpolcok, a térelválasztó üvegek megkövetelik a teret. Profi lakberendező segítségével, vagy akár saját fantáziádra hagyatkozva is megoszthatod az elképzeléseket a szakemberekkel, akik méretre gyártott, biztonsági üveg elemekkel valósítják meg álmaid otthonát.