Így hozd ki a maximumot a kis alapterületű fürdőszobából!

fürdőszoba

A kis alapterület mindenkinél mást jelent. Szoros összefüggés van az egyén térigényével és a mindennapokban használt holmikkal. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a stílusos, igényes otthon nemcsak a választott bútorokon, berendezési tárgyakon múlik, hanem a rendezettségen is. Különösen igaz ez a fürdőszoba esetében, ahol számos apróság tárolásáról és kényelmes használhatóságáról kell gondoskodni. Ott van még a megfelelő szaniterek és világítástechnika kérdése, de természetesen nem mehetünk el az exkluzív megoldások és a stílust alapvetően befolyásoló egyedi kreációk mellett sem.

 Kisméretű kád vagy egyedi zuhanykabin?

A szanitereket kínáló üzletekben egészen kisméretű kádak, divatos sarokkádak is elérhetők, gondolva azokra, akik nem rendelkeznek hatalmas helyiséggel. A kérdés már csak az, hogy megéri-e a kicsi kád, vagy helyette inkább egy megjelenésében is stílusos, kényelmesen elférő zuhanykabinra essen a választás? A biztonságos alapanyag, a korszerű rögzítés, és az egyéni igények szerinti tervezés, kivitelezés lehetővé teszik, hogy akár egy panel fürdőszobájában is exkluzív látvány fogadjon. Ehhez persze nem elég a színes, vagy például víztiszta üvegfelület, a kiegészítőkre és a bútorokra éppen úgy hangsúlyt érdemes helyezni, mint arra a bizonyos nélkülözhetetlen világítástechnikára.

Akár a kád is maradhat?

Tudtad, hogy az egyedi zuhanykabin kínálatban fürdőkádra szerelhető oldalfallal rendelkező típus is elérhető? Minden lehetőség adott ma már ahhoz, hogy a rendelkezésre álló helyet tökéletesen kihasználva hozd létre az otthoni wellness és a tisztálkodás helyszínét. A mai kor embere általában többet vár el ettől a helyiségből, mint korábban. A trendek egyértelműen a stílusos, világítás szempontjából is korszerű, egységes stílusjegyeket magukon viselő fürdőszobák irányába mozdulnak, ahonnan az elegancia és az exkluzív minőség sem hiányozhatnak.

Színek, üvegfelületek, igényes tárolás

Választhatsz színes üveget az egyedi zuhanykabin tervezésekor, akár épített belső megoldások is helyet kaphatnak ott a maximális kényelmet szolgálva, de a praktikus és egyúttal stílusos tárolás mellett sem érdemes elmenni. Ha a polcos megoldások kerülnek főszerepbe, akkor a rattan tárolók és kosarak kiválóan kihasználhatók, elrejtve a sok apróságot a szem elől. Miért fontos ez? A fürdőszobában jellemző apró holmik, a szanaszét heverő készítmények a rendezetlenség és a zsúfoltság érzetét keltik, erre pedig még a nagy alapterülettel rendelkező helyiségekben sincs szükség.