Milyen egyedi zuhanykabinok a leginkább keresettek?

zuhanykabin

A belsőépítészet világában egyre inkább az egyedi megoldások idejét éljük. Nincs ez másként a fürdőszoba kialakítását illetően sem. A feladat elsősorban akkor állítja kihívás elé a tulajdonosokat, ha kis alapterületről és annak optimális kihasználásáról van szó. A fürdőkád és a zuhanykabin egyaránt népszerű, így a legtöbben nem szívesen választanának a kettő közül. Az egyedi zuhanykabinok nemcsak a helykihasználást teszik lehetővé, hanem az exkluzív megjelenés is elérhető segítségükkel.

8 mm-es edzett biztonsági üveg

Az egyszerűség jegyében az egyedi méretben gyártott zuhanyfal ideális megoldás. Hasonló a helyzet a falra nyíló ajtó alkalmazásával is. Az épített zuhanykabinok esetében a fix üvegről nyíló ajtó szintén egyfajta lehetőséget kínál. Ha a kétszárnyú ajtó híve vagy, akkor a 8 mm edzett biztonsági üveg felhasználásával ilyen mellett is dönthetsz.

A hagyományos zuhanykabinok sokszor a rendelkezésre álló helynél nagyobbat igényelnek. A trendek is az egyedi zuhanykabinok, az épített megoldások irányába mozdulnak. A keret nélküli, két falsíkú zuhanykabin, vagy ennek fix üvegfalról nyíló ajtós változata egyaránt nagy érdeklődésre tartanak számot.

A 135 fokos zuhanykabin esetében fix üvegfal és szintén fix üvegfalról nyíló ajtó szolgálja a zuhanyozás igazi élményének megteremtését. A harmonika ajtóval rendelkező, oldalról falrészek határolta zuhanykabinok szintén nagy népszerűségnek örvendenek.

Kádperemre szerelhető egyedi zuhanykabinok

Egészen különleges megoldásnak számít a kádperemre szerelhető zuhanykabin. A fix üvegfal a kádperemre kerül, majd falról nyíló ajtó, vagy akár üvegfalról nyíló típus is társulhat mindehhez. Ez kifejezetten jó választás mindazok részére, akik a kis alapterület ellenére sem mondanának le a kádról sem.

Egyedi zuhanykabinok igény szerinti méretben

Az egyedi zuhanykabinok hatalmas előnye, hogy méretre alakíthatók. A páros zuhanyozás kedvelői akár dupla méretű kabin mellett is dönthetnek. A 8 mm-es edzett biztonsági üveg abszolút biztonságos használatot tesz lehetővé, ráadásul ma már olyan felületek is elérhetők, melyek speciális kialakításának köszönhetően a vízkő kevésbé jelent majd mindennapos problémát.

Fedezd fel az épített zuhanykabinokban rejlő lehetőségeket, és használd ki a fürdőszobádban rendelkezésre álló tereket! Nemcsak kényelmes zuhanyozást nyerhetsz, hanem elegáns enteriőrt is.