Kádparavánok: kis fürdőszobákban is praktikusan!

kádparaván

Ragaszkodsz a kádfürdőzéshez? A habokban elmerülve magunk mögött tudhatjuk az egész napos stresszt. Egy pohár borral, vagy egy jó könyvvel felvértezve az esti pihenésre is hangolódhatsz. De mi a helyzet akkor, ha a fürdőszoba adottságaiból adódóan már nincs hely a kád mellett egy zuhanykabin beépítésének is? Le kell mondanod a tusolás frissítő, felüdítő jellegéről? A gyors tisztálkodás kedvelői is megtalálhatják számításukat a kádparavánok segítségével.

A kádban történő zuhanyozás alkalmával még a legnagyobb elővigyázatossággal is szétpancsolhatod a vizet a helyiségben. Ugyan a zuhanyfüggöny minden korábbinál szélesebb választékban elérhető manapság, de mégis van valami használatában, amiért a legtöbben inkább a kádparaván beépítésének irányába mozdulnak.

8 mm edzett üveg

Az edzett üvegből készült kádparaván esetében nem kell attól tartani, hogy a horrorfilmekben sokszor látott jelenetnek lehetünk elszenvedői. A biztonságosan alkalmazható, egyedi méretben készülő kádparavánok között mindenki megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelőt. A rozsdamentes harmonika pántokkal rendelkező megoldás jobbos- balos kivitelben, akár merevítő rúddal, vagy fix rögzítőkkel is választható. A szilikon vízzárás gondoskodik arról, hogy a pancsolás után a helyiség száraz maradjon.

Ha nem szeretsz sokat takarítani…

A korszerű kádparavánok speciális bevonattal rendelkeznek, aminek köszönhetően a vízkő kevésbé rakódik le rajtuk. Persze az optimális higiénia érdekében fontos az időnkénti takarítás, de a sárga lerakódásoknak lejárt az ideje.

Profi segítséggel egyszerűbb!

Nem tudod, milyen kádparaván illene leginkább a fürdőszobádba? Kényelmes megoldást keresel, de nem fednéd le teljesen a kád oldalát? Hozzáértő szakemberek segítségével ötleteket gyűjthetsz, vagy akár egyéni preferenciáid alapján elkészülhet az időtálló minőséget képviselő, bármely fürdőszobában jól mutató megoldás.

A kádparavánok kiválóan helyettesíthetik a zuhanykabin jelentette privát teret, s ugyanakkor a helyiséget is megóvják attól, hogy minden tusolást követően a felmosással kelljen bajlódni. Ha egyedi elképzeléseid vannak zuhanykabin, kádparaván, üvegfelületek lakásba illesztése kapcsán, akkor érdemes a területen otthonosan mozgó profik mellett letenni a voksot. A helyszíni felméréstől és a tervezéstől kezdve a kivitelezés végéig hozzáértő kezekben tudhatod a fürdőszoba speciális részeinek kialakítását.