Praktikus fürdőszobai üvegfelületek

üvegfelület

Vannak olyan helyiségek, ahol a praktikum elsődleges. A korszerű lakberendezés és a trendek azonban egyre inkább abba az irányba mozdulnak, hogy a funkció nem elég, a stílus és a design is kiemelt szereppel bírnak. Tény, hogy az otthon terei akkor nyerik el maximálisan tetszésünket, ha minden feléjük támasztott igénynek eleget tesznek, s ugyanakkor hangulatos enteriőr fogad. Miként valósítható ez meg a fürdőszobában?

Gondoltál már arra, hogy a fényáteresztő, elegáns üvegfelületeket e helyiségbe is bevidd? Az egyedi zuhanykabinok minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, de helyhiány esetén a kádparavánok kínálta lehetőségek is megmutatják előnyeiket. A dekorüveg csempe helyett nemcsak a konyhában mutat jól, hanem akár a fürdőszoba egyes területein is. Annyi bizonyos, hogy az üveg korszerű, elegánsan alkalmazható alapanyag, ami a minimalista stílushoz éppen úgy passzol, mint az elegáns vagy éppen extravagáns megoldásokhoz.

Egyedi zuhanykabinok, ahogy mindig is szeretted volna

Méret, elrendezés, stílus tekintetében többféle egyedi zuhanykabin közül válogathatsz. A titok a helyiség adottságainak megfelelő kialakítás és a stílusos összkép kettősében rejlik. A manapság elterjedt, zuhanyfal nélküli zuhanyzókkal szemben az edzett üveg a területen belül tartja a vizet, így nem fog úszni az egész fürdőszoba egy zuhanyozást követően.

Kádparavánok a letisztultság jegyében

A helyhiány, vagy akár az egyéni elképzelések jegyében sokan a kádparaván mellett teszi le a voksot. A beépíthető, keret nélküli harmonika kádparaván egyedi méretben készíthető, jobbos-balos kivitelben egyaránt. A szilikon vízzárás biztosítja a terület elszeparálását, az edzett üveg pedig a maximális biztonságot valósítja meg. Akár 3 elemből is állhat a kádparaván, ezzel teljesen intim teret létrehozva a zuhanyozáshoz, fürdéshez.

Tükör mindenhol?

Az üvegfelületek kiválóan társíthatók a tükrökkel. Ez utóbbiak egyébként sem hiányozhatnak a fürdőszobából. Azt talán nem kell említeni, hogy növelik a térérzetet, de funkcionális szerepük mellett sem mehetünk el. A megfelelő világítástechnikával hangsúlyozhatod a tükör környékét, elegáns és klasszikus értékeket képviselő enteriőrt alkothatsz.

Tágas és légies

A légies hatás az áttetszőségnek, az üveg méretének és a viszonylagosan nagy felületnek köszönhető. A kisebb fürdőszobákban is jól mutató üvegkabin akár úgy is kialakítható, hogy a kád egyik oldalára helyezhető a zuhanykabin oldalsó eleme. Az optimális térkihasználásnak hála a kád és a zuhanyzó egyaránt megtalálható lesz a helyiségben.