Egyedi méretű zuhanykabin, amiről mindig is álmodtál

zuhanykabin

Zuhanyozni jó. Felfrissít, új energiákkal tölt fel. Ideális hajmosáshoz, bár kétségtelen, hogy a lazító kádfürdőzés nem megvalósítható a zuhanykabin segítségével. Ennek ellenére tény, hogy minden továbbinál többen keresik az egyedi méretre gyártott üvegkabinokat. A cél általában a rendelkezésre álló tér optimális kihasználása, de aki teheti, az az exkluzív környezet megteremtését is igyekszik megvalósítani.

Ha a méret a lényeg: zuhanykabin méretre gyártás

Bizony, vannak esetek, amikor tényleg a méret a lényeg. Többek között a fürdőszoba tipikusan ilyennek bizonyul. A panelekben élők pontosan tudják, hogy a kis alapterület sajnos jelentősen behatárolja, hogy milyen belsőépítészeti megoldás valósítható meg a térben. Más a helyzet az újépítésű ingatlanoknál, ahol már lehetőség nyílik arra, hogy akár kifejezetten nagy alapterületet szánjunk a fürdőszobának. A méretre gyártható zuhanykabin áttetsző üvegfelületei optikailag növelik a teret és az elegancia sajátos hangulatát adják hozzá az enteriőrhöz.

Világítástechnika vagy természetes fény?

Nem ritka, hogy az ingatlan egyik helyisége kifejezetten fürdőszobává avanzsál. A nagyszabású ingatlanfelújítás során a rendszer átalakításával akár egy szoba is fürdővé alakítható a megfelelő szakemberek segítségével. Egyébként az ablakkal rendelkező fürdőszobák kifejezetten divatosnak számítanak manapság, így ha ez megoldható az eredeti helyiségben, és az megfelelő alapterülettel is rendelkezik, akkor igazán menő tér alakítható ki. A természetes fény lehetővé teszi, hogy növényeket is elhelyezz, de természetesen a világítástechnika kínálta hangulatteremtésről és az általa jelentett funkcióról sem célszerű lemondani.

Zuhanykabin, amit könnyű tisztán tartani

Az üvegkabinok esetében kiemelt hangsúlyt érdemel az, hogy milyen a felület. Az áttetsző legalább olyan menő, mint a mintás, kevesebbet láttató típus. A speciális anyagbevonatnak köszönhetően a vízkő ritkábban jelenik meg, és annak eltávolítása így egyszerűbb is. Ez alapvető szempont annak érdekében, hogy a zuhanykabin mindig tiszta és higiénikus legyen.

Stílusteremtés a fürdőben

A fürdőszoba az otthon gyakran használt helyisége. A tikkasztó nyári időszakban naponta többször is szükség lehet a zuhanyozásra, de a mosdó használata, a szépségápolás mind a napi rutin részét képezik. Nem mindegy tehát, hogy milyen hangulat fogad a helyiségbe lépve. A stílusteremtéshez nem kell lakberendezőnek lenni. A fonott kosarak, a praktikus, nagy befogadóképességgel rendelkező tárolók remek választásnak bizonyulnak, de ezeket akár el is rejtheted a kíváncsi szemek elől, egy méretre gyártott fürdőszobaszekrényben. A lehetőségek száma végtelen, ám tény, hogy egy luxushatást keltő zuhanykabin már önmagában megadja az alaphangulatot a fürdőszobának.