Te mit látsz a tükörben?

LED háttérvilágítás

Elképzelni sem tudjuk nélküle a reggeleket. Aligha akad olyan ember, aki ne pillantana bele, mielőtt elhagyja a házat. Lehet az önimádat tárgya, de akár kontrollként is szolgálhat a mindig vágyott változás szolgálatában. Nyomon követhetjük vele az évek múlását, segít a szépségápolásban, és természetesen a lakberendezésben betöltött szerepe mellett sem mehetünk el. Igen, a tükör minden otthon elmaradhatatlan eleme, ami rendszerint a fürdőszobában és az előszobában biztosan helyet kap.

LED-es tükör nem csak a fürdőszobába!

A mai kor embere az ideális tükör kiválasztásakor nemcsak az árat tartja szem előtt, hanem arra is ügyel, hogy a hosszútávon az élettér részét képező elem mekkora, milyen megjelenéssel, stílussal bír, és hogyan illeszkedik az enteriőrbe. A LED-es háttérvilágítással rendelkező típus tulajdonképpen korosztálytól függetlenül elnyeri a tetszést, és akár a nappaliban is kitűnő szolgálatot tehet. Választhatsz a fürdőbe szinte egy egész falrészt elfedő méretet, de a kisebb, főként a sminkasztalhoz passzoló megoldások is nagy érdeklődésre tartanak számot.

Nagyobb tér, esztétikusabb enteriőr

Az egyedi megoldások minden korábbinál népszerűbbek. Nem ritka, hogy egy kisebb falfelületre hívnád fel a figyelmet LED háttérvilágítással rendelkező tükörrel. Az előszobában, a fürdőszobában, vagy egy kis alapterülettel rendelkező összekötő helyiségben a tükrök optikailag nagyítják a teret, így tényleges szerepük mellett lakberendezési és esztétikai feladatot is ellátnak.

Azt látod benne, aki vagy?

A tükörben sokszor csak saját magunk látjuk azt, kik vagyunk igazán. A saját teljesítményünkkel, életünkkel és eredményeinkkel való elégedettség azonnal meglátszik rajtunk. Szokták mondani, a szem a lélek tükre, és ez valóban így is van. Tény viszont, hogy napjainkban az emberek megtanultak álarcot hordani, és az idegeneknek nem kimutatni mindazt, ami belül van. A magánéleti válság nem mutat jól a karrier szempontjából, és a külsőségekkel való elégedetlenségnek sem érdemes teret engedni a mindennapokban. A tükör szolgálhat motivációként is, hogy napról-napra jobb legyél a korábbi önmagadnál.

Az egyedi méretre alakított, minőségi LED háttérvilágítással rendelkező tükör a fiatalos, lendületes lakberendezési stílushoz éppen úgy jól passzol, mint az elegáns, a hagyományos, vagy akár az extravagáns enteriőrbe.