Mitől lesz a fürdőszoba igényes?

üvegkabin

A fürdőszoba minden otthon egyik központi jelentőséggel bíró helyisége. A gyakran túlságosan kicsi alapterületből néha bizony nehéz kihozni a legjobbat, de nem lehetetlen. Mitől érzi azt az ember, hogy igazi feltöltődés a fürdőben tartózkodni? Csak a szanitereken múlik a dolog, vagy ennél azért bonyolultabb a helyzet?

Amikor az igényes enteriőrök kerülnek fókuszba, akkor érdemes szólni arról is, hogy ez a kifejezés mindenkinek mást jelent. Vannak, akik kizárólag az elegáns megoldásokat részesítik előnyben, mások a barátságossá kívánják tenni a feltöltődés és a szépségápolás helyszínét. A designer bútorok és az exkluzív kádak, zuhanykabinok soha nem mennek ki a divatból, mégis elmondható, hogy nem az árak határozzák meg azt, igényes-e a tér.

Praktikum és stílus: üvegkabinok egyéni elképzelések alapján

A fürdőkád sok ingatlanban adott, és a zuhanyfal felszerelésével itt is megoldható a zuhanyozás. Mégis sokan érdeklődnek az egyéni tervek szerint, a helyiség adottságaihoz igazított üvegfalú walk in zuhanykabinok iránt. Az akár két személy részére is tökéletesen alkalmas zuhanykabinok illeszkednek az elegáns, a modern, sőt akár az extravagáns lakberendezési stílushoz is.

Cél a legalább középkategóriás burkolatok beépítése

Természetesen sok múlik a burkolatokon is, leginkább ezekkel érdemes a vizes helyiségben játszani. A minőség a csempék és a járólapok esetében legalább annyira fontos, mint a világítástechnikával összefüggésben. Ha ezek rendben vannak, akkor jó eséllyel elnyeri majd a végeredmény a tetszésünket. A burkolatokból célszerű legalább a középkategóriás típusok közül választani, így akár tíz évig is újszerű állapotban fogad majd a helyiség.

Rend a lelke?

Hiába a prémium épített zuhanykabin és a legdrágább csempe, ha közben nincs rendszer és rend a fürdőszobában. Valljuk be, ez az a helyiség, ahol könnyű elveszni az apróságok között, ha azok nincsenek rendszerezve. Kitűnő tárolók szerezhetők be manapság, így ha a polcos szekrényekre esne a választás, akkor is minden áttekinthető lesz. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha nem dobálunk mindent csak bele néhány kosárba, hanem mindennek megvan a maga helye, akkor máris átlátható és rendezett lesz a helyiség. Miért ne helyeznél polcokat a falra? Ne feledkezz meg a dekorációról sem, a modern fürdőszobákban a képek sem hiányozhatnak a falakról.