Zuhanyozás fürdőkádban? A kádparaván a megoldás!

kádparaván

A lassan, de biztosan közelgő tavasz a lakásfelújítások időszaka. A minden nap használt fürdőszoba esetében nemcsak a burkolatok cseréjére helyeznek hangsúlyt az ingatlantulajdonosok, hanem a szaniterek megfelelő állapotára is. A zuhanykabinok között vezető helyet foglalnak el az egyedi igények alapján beépített zuhanyfalak.

A zuhanytálca nélküli megoldások minden korosztály körében kedveltek, ráadásul egyszerűségükben rejlik nagyszerűségük és eleganciájuk. De mi a helyzet akkor, ha nem mondanál le a kádfürdőzésről, viszont a zuhanyfal már nem elhelyezhető a helyiség adottságaiból adódóan? Ilyenkor kerülnek képbe a kádparavánok, amelyek között biztosan találsz az ízlésednek megfelelő kialakítást.

A kádparavánok praktikussági szerepe

Próbáltál már fürdőkádban zuhanyozni? Nem véletlen kapnak helyet a zuhanyfalak a tusolóval ellátott fürdőszobákban. A kád esetében sokan évtizedekig a zuhanyfüggönyt választották, ám az sem megjelenésében, sem tartósságában nem szolgálja a stílusos enteriőrt. Nem véletlen, hogy a kádparavánok minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. Segítségükkel akkor sem kell eláznia a fürdőszobának, ha úgy döntenél, hogy a kádfürdő helyett mégis a zuhanyozást választod.

Egyszerűtől a két falsíkú kádparavánig

A legegyszerűbb megoldásokat keresők a fix kádparaván előnyeit választhatják. A 8 mm edzett biztonsági üvegből készült elemek akár fix üvegfal és nyíló rész kombinációjával is elérhetők. A harmonika pántokkal szerelt modell egyedi méretben, jobbos-balos kivitelben is választható, biztosítva az optimális vízzárást. Amennyiben a kádat két falsíkú paravánnal vennéd körbe, erre is van lehetőséged.

Esztétikum és praktikum – Egyikről sem kell lemondanod!

A korszerű üvegfelületek változatos kivitelben elérhetők, így a helyiség stílusához passzoló megoldások kerülhetnek a kádhoz rögzítésre. A fürdőszoba esetében nyilvánvalóan a praktikum nélkülözhetetlen. Ezt a célt szolgálja a vízzárást biztosító kádparaván felszerelése. Ugyanakkor nem mehetünk el a stílusteremtés mellett sem, hiszen a helyiség az otthoni wellness és a feltöltődés helyszíne, ahol a reggelek indulnak és a fárasztó napok végződnek. A kádparaván igényes és feladatát tökéletesen ellátó elem, amivel a kádat zuhanyzóként is kihasználhatod. Korszerűsítésre fel!