Az üvegkabin nemcsak a design szempontjából menő!

üvegkabin

Az egyediség mind nagyobb érdeklődésre tart számot. Napjainkban, amikor az üzletláncok és webáruházak kínálatában levő termékek szinte azonos megjelenéssel jönnek le a gyártósorokról, az ember meggondolja, hogy milyen megoldásokat részesítsen előnyben otthona kialakításakor. A másodkézből beszerzett, felújított, egyéni igényekre szabott, vagy akár antik bútorok nagyon menőnek számítanak, de érdemes a méretre gyártott megoldásokban is gondolkodni.

Megfizethető egyedi design?

A fürdőszoba kialakításakor cél egy olyan intim tér létrehozása, ahol saját otthonod wellness központjában érezheted magad. A mai kor embere már inkább beszerez otthonra professzionális készülékeket és termékeket, mintsem órákig álljon a dugóban, vagy a közösségi terekben másokhoz kelljen alkalmazkodnia. A fürdőszoba kialakításakor tehát cél az abszolút kényelem és a sajátos design kettőse. Az egyedi méretre készített üvegkabin akár két személy számára is alkalmas teret biztosít, s nem utolsó sorban rendkívül mutatós attrakciója a helyiségnek.

Az üvegkabin most kifejezetten menő!

A szaküzletekben elérhető zuhanykabinokról valahogy az az érzése van az embernek, hogy bár eleget tesznek feladatuknak, de mégsem adnak hozzá eleget a fürdőszobához. Az egyéni elképzelések alapján készíthető üvegkabin szinte bárhová beilleszthető, és akár a fürdőkád melletti tér is kihasználható ilyen módon. A kád szélére rögzített oldalfalnak köszönhetően a kis alapterületű helyiségekben is egyaránt élvezheted a kádfürdőzés és a zuhanyozás élményét.

Nem csak a trendkövetés a lényeg!

Fürdőszoba trendek ide vagy oda, a lakberendezésben és a belsőépítészetben nem mindig érdemes csak a trendeket követni. Sőt! Ha igazán egyedi megoldásokra vágysz, akkor inkább engedd szabadon a fantáziád, inspirálódj a Pinterestről, és álmodd meg saját elképzeléseid szerint az enteriőrt. Ehhez már csak egy profi csapat kell, akik otthonosan mozognak az üvegkabin készítésének területén.

A helyiség ma már többet jelent, mint pusztán a tisztálkodás színterét. Nem véletlen, hogy a méretre gyártott üvegkabin, a speciális világítástechnika, az egyéni igényeknek megfelelően kialakított bútorok mellett akár képek, dekorációs elemek is helyet kapnak a fürdőben. Fedezd fel a modern kor kínálta lehetőségeket, és használd ki az azokban rejlő lehetőségeket, akár üvegkabin tervezése és kivitelezése kapcsán is!