Designer üvegfelületek a lakberendezésben

üvegfelület

A különleges, egyedi megoldások mindig kifizetődők. Nem véletlen, hogy az üzletekben sorakozó termékek helyett sokan a kézműves dekorációkat, az egyedi méretre szabott elemeket részesítik előnyben otthonukban. Nem kivétel ez alól a fürdőszoba sem. Ha felújításról van szó, akkor a cél egyértelműen az időtállóság és a stílus kettőse. Az egyedi méretre gyártott üvegkabinok rendkívül divatosak, luxusérzetet adnak az enteriőrhöz. Az üvegfelületek felhasználhatósága azonban nem áll meg a fürdőszobában, az otthon bármely más területén is stílusos végeredmény születhet alkalmazásával.

Változatosan felhasználható biztonsági üveg

Ha üvegről van szó, akkor sokan azonnal a töréskárra és a vele járó egészségügyi kockázatokra asszociálnak. Aki azonban kicsit is otthonosan mozog a területen, az tudja, hogy az alkalmazott biztonsági üveg kapcsán szó sincs ilyen veszélyekről. Az egyedi zuhanykabinok stílusos és komfortos megoldást kínálnak a helyiségben, de a terasz, a nappali és a közösségi terek sem kivételek e tekintetben.

Bízd profikra a tervezést és a kivitelezést!

Az üvegfelületek esetében a tervezésre és a profi kivitelezésre egyaránt kiemelt figyelmet érdemes fordítani. A szakemberek hozzáértő munkájának köszönhetően méretben, felületi kialakításban és a végeredményt illetően is tökéletes összkép születhet. Az üvegkabinok mellett komfortosan használható kádparavánok és a beltéri üvegajtók is gyakran választottak a modern otthonokban.

Egyéni elképzelések? Engedd szabadon a fantáziád!

Színes üvegfelületet alkalmaznál a konyhai csempék helyett? A galéria robosztus fa elemei helyett üvegkorlátot részesítenél előnyben? A modern és elegáns design előnyeiről akkor sem kell lemondanod, ha az erkélykorlátról, vagy a teraszra felvezető lépcsőkorlátról van szó. A közösségi terekben, múzeumokban, kávézókban is mind gyakrabban esik a választás az üvegre, elsősorban annak áttetszősége, eleganciája, modern összhatása miatt.

Térelválasztás nem csak otthon

Az üveg nemcsak az áttetszőségénél fogva hozhatja a vártakat, hanem gyakran éppen térelválasztó jelleggel, a kíváncsi tekintetek kívül rekesztésével biztosítja az enteriőr stílusát. Az orvosi rendelőkben, irodákban gyakran találkozhatunk térelválasztó üveggel, de ha otthonod mérete engedi, vagy éppen a trendi loft lakások egyikét tudhatod magadénak, akkor a modern elegancia jegyében is alkalmazhatod az üvegfelületet térelválasztó jelleggel.