Legyen élmény a zuhanyozás!

üvegkabin

Azok közé tartozol, akik szívesen elnyúlnak egy kád meleg vízben, és relaxálnak? Egy hideg nyári napon valóban ez lehet a nap végén a legjobb program. De mi a helyzet akkor, ha gyors felfrissülésre vágysz, hajat mosnál, vagy egyszerűen hamar túlesnél a tisztálkodáson? A zuhanyozás igazi wellness élmény lehet, ám ehhez nem árt néhány dologra odafigyelni. Tarts velünk, és a fürdőszoba felújításakor gondolj arra, hogy akár egy igazi wellness teret is kialakíthatnál otthonodban.

Énidő a fürdőszobában

Az a bizonyos sokat emlegetett „énidő”. A téma nem véletlen bukkan fel egyre többet a magazinokban, életmóddal kapcsolatos honlapokon. A mentális egészség érdekében nélkülözhetetlen saját magadra szánt idő mindig hosszútávon hozza meg hatásait. Ez lehet az olvasás, de egy kimerítő nap után a szépségápolás világába is menekülhetsz. Az önmagadról való gondoskodás e formája hozzájárul a stressz feldolgozásához, a magabiztosság megteremtéséhez és persze nem utolsósorban kényeztető élmény lehet a testnek-léleknek.

Üvegkabin egyéni igények szerint

 Gondoltál már arra, hogy a hagyományos zuhanykabinok helyett egyedi méretre tervezett üvegkabin mellett is dönthetnél? Az optimális helykihasználás, az elegáns, vagy éppen extravagáns design egyaránt elegendő indokként szolgálhat az üvegkabin mellett. Ha elegendő hely áll rendelkezésre, dupla alapterülettel rendelkező, exkluzív üvegkabinnal is gazdagíthatod az enteriőrt.

A higiénia és a szépségápolás színtere

Ha a fürdőszobára gondolunk, akkor a tisztaság, a higiénia és az ápolt külső megteremtése jut eszünkbe. Itt zajlik a napi bőrápolási rutin, varázslatos frizurákat készíthetsz a tükör előtt, de az otthoni wellness hangulatát is megtapasztalhatod a professzionális, minőségi készítmények és készülékek használatával.

Használd ki a rendelkezésedre álló teret!

A zsúfoltság nem egyenlő az izgalmas stílussal. Ahelyett azonban, hogy a trendeket követnéd, és az éppen az üzletek polcain sorakozó dekorációkkal alakítanád a helyiséget, inkább gondolkodj el azon, ki is vagy valójában. A legjobb dolgok akkor születnek, ha bensődből fakadnak, és hűen tükrözik azt a személyiséget, aki benned lakozik. A falra helyezhető képek nem bizonyulnak túlzásnak a fürdőszobában sem, sőt, kifejezetten hangulatossá varázsolják az enteriőrt. Engedd szabadon a fantáziád, és válogass akár méretre szabott megoldások közül mind a polcokat, szekrényeket, mind a zuhanykabint és a kádparavánt illetően!