Egyedi üveg zuhanykabin

zuhanykabin

Álmaink fürdőszobáját kialakítani, tervezést igénylő feladat. Az ember igyekszik minden apró részletre odafigyelni, hogy a végeredmény páratlan és egyedülálló legyen. A mai modern világunk a zuhanykabinok terén is megköveteli magának a szép és egyedi kivitelezést. Ha letettük voksunkat az egyedi zuhanykabin mellett, tovább kell gondolni a lehetőségeket.

Hozzon felelősségteljes döntést – tervezzen fürdőszobájába egyedi zuhanykabint!

Tervezésnél és felújításnál egyaránt elgondolkodunk azon, mi lenne számunkra a legpraktikusabb: fürdőkád? Beépített zuhanyzó? Zuhanykabin? Érdemes-e hangsúlyt fektetni egyedi zuhanykabin ajtóra, esetleg az egyedi zuhany üvegfalra? Nagymértékben függ a döntés a helyiség nagyságától és természetesen a pénztárcánktól. Minden opciónak meg van az előnye és a hátránya, de szeretnénk rávilágítani arra, miért élvez prioritást a zuhanykabin. Ha nem rendelkezünk nagy területtel, tökéletes választás lesz, hisz kicsi helyet foglal el a fürdőszobában.

Ha környezettudatosak vagyunk, jobban oda tudunk figyelni a vízhasználatra. Ezzel nem csak vizet, de időt is spórolunk, amit egyéb más, hasznos dologra is fordíthatunk. Nem beszélve arról, hogy egészségesebb folyóvízben fürdeni, mint órákig áztatni magunkat egy kád vízben. Bőrünk tónusának javítása érdekében a meleg és hideg zuhany váltakozását is segítségül hívhatjuk. Fiataloknál és időseknél egyaránt érzékelhetjük a jótékony hatását, idősek esetén plusz előny, hogy sokkal biztonságosabbak, hiszen kevesebb a lehetőség a balesetekre. Az egyedi zuhanykabin árak ma már megfizethetők, miért maradna ki pont az Ön fürdőszobájából?

Az üveg zuhanykabin biztonságot nyújt és megfelel az egyéni igényeknek

Az üvegből készült zuhanykabinok hallatán, talán a legelső gondolat, ami megfogalmazódik bennünk, hogy vajon mennyire biztonságosak? Hímes tojásként kell bánni velük, vagy elég erősek ahhoz, hogy éveken keresztül helyt álljanak otthonunkban? Ezekre a kérdésekre, nagyon megnyugtató választ tudunk adni. Mivel egyedileg gyártott edzett üvegből készülnek, így a szó legszorosabb értelmében állíthatjuk, hogy extra biztonságosak. Az egyediség előnye, hogy bármilyen épített tálcára ráhelyezhető, de természetesen a hagyományos zuhanytálcára való szerelést is meg tudjuk oldani. Vízzáró tulajdonságuk kifogástalan, és ami még mellette áll, hogy stílust ad a helyiségnek. Többféle üvegtípusból lehet választani, a megrendelő kérésére, olyan üvegből készítjük el, ami pontosan bele fog illeni az otthoni miliőbe. Nem kell megijedni, az egyedi zuhanykabin árak hosszútávon költséghatékonyak.

Válassza ki legjobb tudásának megfelelően az üveg típusát

Ha döntés született az egyedi zuhanykabin, vagy csak egy egyedi zuhanykabin ajtó mellett, jó, ha az ember tisztában van azzal is, milyen lehetőségek közül válogathat. Nézzük, melyek azok az üvegfajták, amik beépítésre kerülhetnek az Ön lehengerlő fürdőszobájába. Az első és talán legegyszerűbb típus a síküveg, amit gyakran emlegetünk float üvegként is. Hibátlanul lehet szabni, csiszolni, de a fő szempont ebben az esetben is a biztonság és a láthatóság módja. A síküvegek világában létezik a színezett típus, amiről egyébként tudni kell, hogy hőelnyelő. Előállítása során, színezőanyagokat adnak a keverékhez, amitől fényáteresztő képessége 14 és 83 százalék között variálódik.

A fényárban úszó lakások, gyakran köszönhetik szépségüket a víztiszta üvegeknek. Képzelje el, hogy ugyanilyen üvegből készíttetheti el zuhanykabinját, vagy csak az egyedi zuhanykabin ajtót. Ez az üvegtípus kiválóan funkcionál egyedi zuhany üvegfalként is, mely ékes dísze lehet a fürdőszobának. Ha számít a minőség, és azt szeretnénk, hogy feltűnően tiszta üvegből készüljön el a zuhanykabinunk, érdemes olyan típust választani, aminek alacsonyabb a vastartalma, hogy nagyobb átláthatóságot és több színt biztosítson. A csökkentett vastartalom sokkal világosabbá teszi az üveget, emellett nem mutatnak semmiféle árnyalatot. A modern fürdőszobákban ezek az üvegek részesülnek előnyben a többi típussal szemben. Egy 6-8 vastagság elegendő az egyedi zuhanykabin ajtókhoz. Matt síküvegből, tejüvegből is elkészülhet egyedi zuhanykabinja, vagy egyedi zuhany üvegfala. Sokan azért szeretik ezt a megoldást, mert bár eltakar mindent, amit nem szeretnénk, hogy lássanak, viszont a fényt ennek ellenére átereszti. Bármelyik típust választja, az egyedi zuhanykabin árak már igen kedvezőek, essen akármelyik üvegre a választása.

Rövid idő alatt, hosszan tartó tisztaság

A házimunkát végzők jól tudják, minden pénzt megér egy bevált tisztítószer vagy egy ügyesen kitalált technika, praktika, ami elősegíti az előremenetelt a takarításban. Az egyedi üveg zuhanykabinok takarítása nem fog fejtörést okozni senkinek, nagyon könnyen tisztíthatóak, hiszen ugyan azok a szabályok vonatkoznak rájuk, mint alapból az üvegekre. Ha zuhanyzás után pár másodperc alatt, vízlehúzó eszközzel letörli a kabin oldalán lévő vízcseppeket, a napi takarítás során, elég üvegtisztító folyadékkal és egy nedvszívó ruhával áttörölni az üveg felületét.