Miért nem mindegy, milyen a fürdőszoba?

fürdőszoba

A lakberendezés világa sokat változott az elmúlt években. Bár a trendek vissza-visszatérnek, de egészen újszerű megoldások is főszerepbe kerülnek. Ugyan a rendelkezésre álló alapterület alapvetően határozza meg, hogy mi hozható ki egy-egy térből, de napjainkban már olyan praktikus megoldásokkal találkozhatunk, amelyek messze meghaladják elképzeléseinket. Akkor sincs ez másként, ha a fürdőszoba optimális kialakítása a cél.

Egyedi zuhanykabin készítés

Fürdőkádban nyújtóznál a nap végén? Esetleg a zuhanykabin kínálta lehetőségek állnak közelebb hozzád? Méretes tükrökkel és üvegfelületekkel tennéd látványossá a helyiséget? Milyen tárolásra alkalmas helyeket érdemes választani? A kevesebb tényleg több időnként? Ilyen, és ezekhez hasonló kérdésekkel sokan találkoznak a fürdőszoba felújításakor, újjá varázslása során. Nem véletlen, hogy az egyedi zuhanykabin iránt mind többen érdeklődnek, akár a különleges enteriőr, akár a jól kihasználható tér apropóján.

Wellness otthon

A fürdőszoba nemcsak a tisztálkodás helyszíne, hanem a mai kor embere előszeretettel gondol rá egyfajta otthoni wellness színtereként. A professzionális készítmények és eszközök bárki által beszerezhetők, így ha nem hagynád otthonod nyugalmát, akkor sem kell lemondanod a víz közeléről, önmagad kényeztetéséről és a minőségi hatóanyagok alkalmazásáról.

Színes, homokfúvott, anyagában mintás üvegek

Az egyedi zuhanykabin akár két személy részére alkalmas kialakítással is elkészíthető, sőt, az építészeti megoldások kapcsán is érvényre juthatnak elképzeléseid. Többféle üvegtípus közül válogathatsz, így homokfúvott mintával rendelkező, enyhén zöldes árnyalatú, bronz, szürke vagy szürke színezett parsol üveg kerülhet a fürdőszobába, de az anyagában mintás üvegek is nagy népszerűségnek örvendenek.

Robbantott üveg az exkluzív enteriőr kedvelőinek

Hallottál már a robbantott üvegről? A 3 rétegű, edzett laminált biztonsági üveg két külső rétege közötti réteget szilánkosra robbantják a gyártás során, így a végeredmény kifejezetten exkluzív hatást kelt. A lehetőségek száma tehát igen széles skálán mozog, igény szerint pedig a zuhanykabin belső kialakítása is egyedivé tehető a megfelelő épített megoldásokkal.

A stílus mellett az optimális helykihasználás és a kényelmes használat egyaránt lényeges a fürdőszoba felújításakor. Találj rá az igényeidnek és a rendelkezésre álló térnek megfelelő szaniterekre, belsőépítészeti megoldásokra, és élvezd az otthoni wellness élményt saját fürdőszobádban!