Miért szeretjük a lakásban az üvegfelületeket?

üvegfelület

A lakberendezés világa a formák, a színek, az alapanyagok színes kavalkádjáról szól. Mindehhez persze szükség van egy adag jóízlésre és kreativitásra is. A tömörfa egyre többször váltja fel a lapra szerelt bútorokat, és az üveg is mind nagyobb népszerűségnek örvend a belső terekben. Lássuk, minek köszönheti az edzett üveg kedveltségét, és hogyan használhatjuk fel a stílusos design jegyében!

Elegancia modern kivitelben

A modern otthonok tulajdonosai is gyakran szeretnének egy cseppnyi eleganciát csempészni a falak közé. Az üvegfelületek ehhez tökéletesen alkalmasak. Gondoltál már arra, hogy polcrendszert készíts üvegből? A legjobb az ilyen szakemberekre bízni, akik egyedi tervezéssel és biztonságos alapanyagok használatával gondoskodnak az esztétikus végeredményről. Az üveg áttetsző jellege láttatni engedi a dolgokat, átengedi a fényt, és exkluzivitást is a négy fal közé csempész.

Exkluzív kialakítás nem csupán a fürdőben

Az egyedi üvegkabin minden korábbinál gyakrabban választott a fürdőszobában. Kihasználható a rendelkezésre álló tér, sőt, akár két személy egyidejű zuhanyozásához is elegendő méretű zuhanytér valósítható meg. Az üvegfelület kialakítása szintén hozzájárul ahhoz, hogy egyfaja luxusérzetet kaphassunk az otthoni wellness helyszínén. A fürdőszobára ugyanis a mai kor embere már így tekint. A szépségápolás, lazítás, öngondoskodás területén nem pusztán a praktikus tárolásról érdemes tehát gondoskodni, hanem az üvegkabin kínálta lehetőség is  tökéletes választásnak bizonyul. Ne feledkezz meg a dekorációról, ami szintén nem idegen a mai lakberendezési irányzatoktól.

Színes üvegek, térelválasztók

A konyhai csempék helyére egyszerűen tisztítható színes üvegfelületet választhatsz, akár a konyhabútor színéhez passzolóan. Tudtad, hogy a térelválasztó üvegek is megtalálhatók ma már a személyes élettérben? Az egyébként közösségi terekben gyakran látott megoldásokkal a nagy alapterületű helyiségek egyszerűen kettéoszthatók, miközben a fény terjedését sem fogod megakadályozni.

Fontos, hogy profi csapatra bízd a felmerülő munkálatokat. A helyszíni felmérést követően a tervezés szakasza zajlik, itt egyéni elképzeléseid is maximálisan érvényesülhetnek. Áruld el igényeid, legyenek azok bármennyire különlegesek, vagy akár extrémek! A területen tevékenykedő szakemberek megvalósítják álmaid!