Egyedi zuhanykabin, LED tükrök – Fürdőszoba divat 2024

zuhanykabin

Ahhoz, hogy az otthon mindig igényes terekkel álljon rendelkezésre, időnként bizony anyagiakat érdemes fordítani a felújításra, korszerűsítésre. A hőszigetelés és a nyílászárók cseréje mellett a fürdőszoba átalakítása a leggyakrabban választott munkálat. Ez utóbbi esetében egy sornyi alapanyagról és elemről döntést kell hozni. A burkolatok és a tárolást szolgáló szekrények mellett a szaniterek kerülnek főszerepbe a helyiségben.

Mire számíthatunk 2024-ben? Milyen trendek uralják majd a fürdőszobák világát? A fürdőkádaké vagy a zuhanykabinoké a főszerep? A komplett, zuhanytálcával kombinált megoldások a keresettebbek, vagy az egyedi zuhanykabinok üvegfalakkal és stílusos felületi kialakítással?

Üveg zuhanyfalak egyéni igények szerint

A trendek 2023-óta nem sokat változtak. A márvány továbbra is befutó, változatos színekben és mintákkal. Az egyedi zuhanykabinok mit sem veszítettek népszerűségükből. Kedveltségük nagyrészt az optimális helykihasználásnak, a kiváló kihasználhatóságnak és a stílusos, egyedi igények szerinti megvalósításnak köszönhetők. Egyre többen keresik azokat a cégeket, amelyek egyedi zuhanyfalak készítésével és beszerelésével foglalkoznak. A speciális üvegek között mindenki megtalálhatja azt a mintát, ami a helyiségbe leginkább passzol.

LED tükrök a modern elegancia jegyében

A modern terek gyakran elegáns elemekkel ötvözve kerülnek kialakításra. Erre tökéletes példa a fürdőszobákban gyakran alkalmazott LED tükrök jelentette elegancia. A megfelelő világítástechnikával ötvözve sajátos, a modern lakberendezési elemeket elegáns megoldásokkal kombináló enteriőr valósulhat meg.

Tükröket az előszobába és a nappaliba!

A LED tükrök egyébként nemcsak fürdőszobákban képzelhetők el, hanem minimalista, modern, elegáns berendezési stílust magukon viselő terekben is. Az előszobában egy komód felett éppen olyan jól mutatnak a LED háttérvilágítású tükrök, mint a nappaliban elhelyezve azokat. A tér optikai nagyítása mellett a stílusteremtésben betöltött szerepük sem elhanyagolható ezeknek a tükröknek.

Egyedi zuhanykabin: praktikus és stílusos!

Trendek ide vagy oda, alapvetően azonban elmondható, hogy a fürdőszoba még mindig a felfrissülés, a szépségápolás, és ma már az otthoni wellness helyszíne is. Essen tehát a választásod zuhanykabinra vagy kádra, a legfontosabb az, hogy igényeidnek megfelelő szaniterek és rendszerek kapjanak helyet a térben. Az alapterülettől függően érdemes a színeket megválasztani, így a túlságosan kisméretű helyiségbe a világos burkolatokat célszerű elhelyezni.