Épített zuhanykabinok: engedd szabadon a fantáziád!

üvegfal

Belegondoltál már abba, hogy mitől érez az ember egy teret valóban otthonosnak és stílusosnak? Ugyan a minimalista stílus sokak szívéhez közel áll, de a legtöbben mégis szeretik azokat az enteriőröket, amelyeken látszik, hogy élnek bennük. A rendetlenség nem jelent egyet az élhető közeggel. Sőt! A praktikus tárolási megoldások mellett az elegancia és az exkluzivitás érvényesülése szinte soha nem megy ki a divatból. Trendkövetőként, vagy sem, a különleges megoldások minden valószínűség szerint a Te szívedhez is közel áll. Lássuk, hogyan varázsolhatod mindezt a fürdőszoba falai közé!

Új vagy régi? Nem mindegy!

Az építkezést tervezők gyakran már eleve úgy gondolkodnak, hogy dupla mosdószekció, kád és zuhanykabin is kerüljön a fürdőszobába. Más a helyzet akkor, ha adott egy alapterület, és ezen a gépészeti megoldások miatt sem lehetséges változtatni. Könnyen lehet, hogy dönteni kell, a kád vagy a zuhanykabin a komfortosabb. A helyiség felújítása során a kád akár maradhat is, hiszen a kádra építhető oldalfallal rendelkező üveg zuhanykabin optimális helykihasználást tesz lehetővé. A habos kádfürdő és a frissítő zuhanyozás így egyaránt helyet kaphat a mindennapokban.

Elegáns üvegfalak egyedi tervezéssel

Az otthon helyiségeinek optimális kihasználása lehetővé teszi, hogy zsúfoltság és rendetlenség nélkül kapjon helyet minden a térben. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az üvegfelületek áttetsző jellegüknél, légies megjelenésüknél fogva kiválóan alkalmasak a tér optikai növelésére ráadásul az edzett üveg biztonságos és nem foglal akkora helyet, mint egy készen kapott zuhanykabin. Népszerűsége annak is köszönhető, hogy stílusos, elegáns megoldások születhetnek az üvegfelületek felhasználásával, akár két személy részére is elegendő teret biztosítva. Ha különleges elképzeléseid vannak a fürdőszoba megjelenésével kapcsolatban, vagy egyszerűen egy stílusos épített üvegkabin kialakításában gondolkodsz, akkor érdemes profikhoz fordulni a megvalósítás iránti igénnyel.

Az épített zuhanykabinok mellett a világítástechnikáról és a burkolatok minőségéről se feledkezz meg! Ez az a helyiség, ahol a reggelek indulnak majd, és a nap végén is itt alkothatod meg saját, otthoni wellness központod. Tárold az apróságokat kevésbé látható módon, így rendezett, igényes, és a burkolatok függvényében akár extravagáns tér szolgálja majd kényelmed.