Különleges zuhanykabint szeretnél? Segítünk a választásban!

zuhanykabin

Az egyedi megoldások korát éljük, s legyen szó a designer bútorokról, a dekorációról, a fürdőszoba kialakításáról, a legtöbben szeretjük elképzeléseinket maximálisan érvényesíteni. Erre ma már minden lehetőség adott, és ha egyéni igényeidre szabott zuhanykabinban adnád át magad a zuhanyozás élményének, akkor méretre gyártott, elvárásaidnak megfelelő helyen teheted ezt meg.

Maximális biztonság, egyedi üvegfalak

Az élcsiszolt, 8mm-es edzett üvegnek köszönhetően biztonságban tudhatod magad. A színek, minták területén különleges megoldások mellett teheted le a voksod. Az enyhén zöldes árnyalatú üveg felhasználásával víztiszta float üveg készül, de teljesen tiszta, zöldes árnyalat nélküli Clear üveg is elérhető. Az elegancia jegyében bronz, szürke, zöld, tulajdonképpen anyagában színezett üvegből szintén készíthető exluzív zuhanykabin. Ha az anyagában mintás üvegfelületet részesítenéd előnyben, akkor is megtalálhatod számításod az aktuális üveg kínálatban. A robbantott üveg kifejezetten azoknak javasolt, akik valami egészen extrémet szeretnének viszontlátni a fürdőszobában. Miről van szó esetében? A 3 rétegből álló üveg középső rétegét szilánkosra robbantják a gyártás során, ezt fogja közre az edzett laminált biztonsági üveg.

Használd ki a teret!

Az új építésű ingatlanoknál már kiemelt hangsúlyt helyeznek a tervezés során a megfelelő méretű fürdőszobára. Ahol viszont adott a helyiség, ott a cél az optimális helykihasználás, méghozzá anélkül, hogy zsúfolt összkép fogadna a helyiségbe lépve. Miként valósítható ez meg? A lényeg a praktikus tárolásban rejlik. A rattan tárolók polcokon elhelyezve kiválóan mutatnak, de akár az üvegpolcok kínálta lehetőségeken is elgondolkodhatsz. Az üveg alapvetően légies hatást kelt, átereszti a fényt, erre pedig a kicsi fürdőszobákban nagy szükség lehet. Az edzett üvegből, egyéni igények alapján készült polcrendszerek nemcsak az otthoni wellness helyszínén mutatnak jól, hanem a nappaliban is.

Figyelj a világítástechnikára!

Csak kevesen vannak abban a szerencsés helyzetben, hogy a fürdőszoba méretes ablakkal rendelkezik. Ennek hiányában a mesterséges megvilágítás kerül főszerepbe. A tükör melletti fényeken túl természetesen a mennyezeti világítás és a hangulatfények is szóba jöhetnek, nyilvánvalóan a megfelelő IP védelemmel ellátva.