Üvegkorlátok az egyedi zuhanykabinok szakértőjétől

üvegkorlát

Az üveg mindig is a terek szerves részét képezte, ám leginkább a nyílászárók és az ajtóbetétek esetében gondolunk az alapanyagra. Érdemes azonban nyitottan gondolkodni a témát illetően, hiszen a területen tevékenykedő cégek már egészen különleges megoldásokkal állnak rendelkezésre. A ClassÜveg a téma szakértőjeként a fürdőszoba átalakításában, elegáns épített zuhanykabin megvalósításában, vagy egyedi méretre tervezett térelválasztó üveg létesítésében, beszerelésében is segítséget nyújt.

Teraszra, lépcsőfeljáróhoz egyaránt alkalmas

Az eltérő szintek a kertben, a teraszon, és persze az ingatlan belső tereiben egyaránt megjelenhetnek. A biztonság céljából a korlátok létesítése nélkülözhetetlen. A fa állandó karbantartást igényel, és nem is feltétlenül passzol egy modern kialakítással rendelkező ingatlanhoz. Az üvegkorlátok kifejezetten mennek napjainkban, és az aktuális trendek jegyében a teraszon, a lépcsőfeljáró mellett, vagy akár a galériás kialakítás esetében is megállják a helyüket.

Miért szeretik sokan az üvegkorlátokat?

A napjainkban alkalmazott üveg már maximálisan biztonságos, tehát a balesetektől nem kell tartani. Az edzett üveg nem véletlen kedvelt az olyan síkos helyiségekben is, mint a fürdőszoba. Ha egy kicsit távolabbi perspektívából nézzük a dolgot, akkor láthatjuk, hogy a trendek az üveg egyre szélesebb körben való alkalmazása felé mozdulnak. A nagy belmagassággal rendelkező otthonokban szinte magától értetődik a galéria kialakítása. Ezzel nemcsak nagyobb alapterületet nyerhetsz, hanem a hőelosztás is optimálisabban valósulhat meg.

Elegancia és korszerűség

A fa ugyan stílusos, és soha nem megy ki a divatból, de nem megfelelő alkalmazásakor robosztus végeredmény születhet. Tény az is, hogy a modern otthonokhoz jobban passzolnak az üvegkorlátok. Hasonló a helyzet a kétszintes ingatlanokban is, ahol az üvegkorlát a lépcsőfeljáró biztonságát is szolgálhatja.

Legyen szó térelválasztó üvegekről, egyedi méretre gyártott üvegkabinról, polcos rendszert felépítő üvegről, vagy akár a konyhában csempe helyett használt üvegfelületről, a minőségi alapanyag, a profi tervezés és beépítés kérdése mellett biztosan nem érdemes elmenni. Az időtállóság és az esztétikum múlhatnak azon, melyik cégre bízod a szükséges munkálatokat.