Nincs ötleted a fürdőszoba átalakítására? Mutatjuk, mi a tuti!

átalakítás

Mielőtt belevágunk a fürdőszoba felújításába, rendszerint egy sornyi tényezőről döntést kell hozni. Milyen szaniter maradjon, és minek kell mennie? Van már elképzelés a beszerezni kívántakról, vagy majd az árak döntenek? Milyen színvilág és világítástechnika kerül majd a helyiségbe? Hogyan lesz megvalósítható a kényelmes és praktikus tárolás? Leginkább ezekkel a kérdésekkel szembesül a mai kor embere, aki egyébként a trendeket is igyekszik szem előtt tartani.

Néha tényleg az árak a döntők

Kár lenne tagadni, hogy az elmúlt időszakban a lakásfelújítás nem lett olcsóbb. Sőt! Nem véletlen, hogy a mai kor embere többször is meggondolja, milyen megoldásokat részesítene előnyben, mennyiért szerezze be a burkolatokat és a világítástechnikát. A leginkább költséges rész azonban mindenképp a szaniterek cseréje. A jó hír az, hogy az egyedi tervezéssel saját elvárásaidnak megfelelő zuhanykabin alakítható ki, ez pedig a mindennapi kényelmes fürdőszoba-használatra is hatással lesz. A szekrényen és a polcokon lehet spórolni, ráadásul az apróságok elhelyezésére alkalmas tárolókhoz is jó áron lehet hozzájutni – természetesen a beszerzés helyétől függően.

Üveg zuhanyfalak változatos kialakítással

Nem véletlen örvendenek hatalmas népszerűségnek az üveg zuhanyfalak. A walk in megoldások az idősebb korosztály igényeit is maximálisan kiszolgálják, és kényelmi szempontból sokan kedvelik ezt a rendszert. Választhatsz egyetlen üvegfalat, de ajtóval kombinált megoldás is kerülhet helyiségbe. Az egyedi tervezésnek köszönhetően az edzett üvegből készült zuhanyfalak oda és úgy helyezhetők, ahol a leginkább elférnek, és mégis elegendő helyet biztosítanak a felfrissüléshez.

A fürdő is egy szoba!

Gyakran elfeledkezünk arról, hogy a zuhanyozás, kádfürdőzés helyisége is tulajdonképpen egy szoba. Bár a világítástechnikát és a burkolatokat érdemes a nedvesség jelenlétének megfelelően megválasztani, de a kiegészítők tekintetében szabadon engedheti az ember a fantáziáját. Képek a falakra? Polcok a dekorációknak? Magasba nyúló szekrények a praktikus és helytakarékos tárolás szolgálatában? Okostükör a reggeli készülődéshez? A lehetőségek száma igen gazdag, így tényleg csak pénztárca, stílusérzék és egyedi tervezés függvénye, hogy mit hozhatsz ki a rendelkezésedre álló térből.