Zuhany vagy fürdőkád? Még mindig nehéz dönteni?

zuhanykabin

Néha bizony igen. Ha azon szerencsések közé tartozol, akiknek mindkettő megtalálható a fürdőszobájában, akkor kedved szerint válogathatsz a frissítő zuhany és az ellazító kádfürdő között. Akár kis alapterületű fürdőszobákban is kivitelezhető mindkettő szaniter, holott a leginkább ellenérvként a helyhiányt szokták felhozni az érdeklődők. Az üvegfalú, egyedi méretre készített zuhanykabinok nagy előnye, hogy akár a kád mellett, félig arra helyezve az egyik falát is kialakíthatók.

Fürdőkád, a végtelen lubickolás helyszíne

Kisgyermekkel kétségkívül jó szolgálatot tesz a fürdőkád. A pancsolásban viszont nemcsak a gyerkőcök lelik örömüket, hanem bizony mi, felnőttek is. Egy hosszú nap után a kádfürdő ellazít, segít felkészülni az esti, elalvás előtti rutinra. A habokban Kleopátrának érezhetjük magunkat, az illatos, hatékonyan bevethető szépségápolási készítmények pedig tovább fokozzák az érzést. A tisztálkodás tehát korántsem csupán arról szól, hogy „lemossuk magunkról az út porát”. Egy nagy adag öngondoskodás és szépségápolás is van a dologban. A tusolás soha nem fogja ugyanazt az érzést adni, de természetes, hogy a fürdőszoba nélkülözhetetlen elemeként tekintünk a zuhanykabinra is.

Üvegfalú zuhanykabin a trend 2024-ben is!

A hagyományos zuhanykabinok helyett egyre többen teszik le a voksot az üvegfalakkal határolt terület mellett. A megfelelő vízelvezetéssel akár egyetlen üvegfal is biztosítja azt az intim teret, ahol a zuhanyozás és vele együtt a szépségápolás történhet. Hajmosáshoz, szőrtelenítéshez, új energiákkal való töltődéshez sokan elengedhetetlennek tartják a zuhanyozásra alkalmas területet.

Gondoltál már a kádparavánra? 2 az 1-ben megoldás fürdőkáddal

Ha mégis dönteni vagyunk kénytelenek, hogy zuhanykabin vagy fürdőkád, akkor inkább ez utóbbi mellett teszik le a legtöbben a voksot. Nem véletlen, ugyanis ma már korszerű kádparavánnal valósítható meg a „cseppmentesség”, vagyis az, hogy egy zuhany alatti pancsolás következtében ne ússzon az egész fürdőszoba. A zuhanyfüggönyök ideje lejárt. Legyenek azok bármennyire stílusosak és trendik, nem összehasonlíthatók egy igényesen kialakított kádparavánnal. A többféle modell között mindenki megtalálhatja azt, ami a fürdőszoba stílusához és az egyedi méretekhez egyaránt passzol.