Zuhanykabin méretre gyártás

zuhanykabin

Egy fürdőszoba megtervezésénél, nagyon jól át kell gondolni, milyen lehetőségeink vannak, hogy a legmegfelelőbb módon használjuk ki a teret. A fürdőkádakat manapság, egyre gyakrabban váltják fel a zuhanyzók és az épített zuhanykabinok. Érthető, hiszen számtalan előnnyel jár, emellett egy zuhanykabin méretre gyártása ma már egy hozzáértő szakembernek, nem okoz különösebb fejtörést, így legyen szó bármilyen méretű fürdőszobáról, garantáltan ki lehet belőle hozni a maximumot.

Valósítsa meg álmai fürdőszobáját

Az a baj az előre legyártott zuhanykabinokkal, hogy fix méretekkel rendelkeznek. Hiába nyerte el tetszésünket egy adott darab, egyáltalán nem biztos, hogy be fog férni pont oda, ahová terveztük. Ha a zuhanykabin méretre gyártása mellett döntünk, tökéletesen fog illeszkedni a fürdőszobai miliőbe, mindenféle átalakítás nélkül, méretre pontos lesz az eredmény. Mivel általában lézeres berendezéseket használnak a helyszíni felmérés során a szakemberek, egészen biztos, hogy méretpontos lesz az eredmény. Nem kell bosszankodni azon, hogy bár csak egy kicsivel lenne hosszabb vagy rövidebb, pontosan megfelelő lesz az eredmény. Jó érv még mellette, hogy az elgondolástól egészen addig vannak a szakemberek segítségünkre, míg be nem tudunk a víz alá állni. Rengetek idő és energia spórolható meg ezáltal, amit nyugodtan fordíthatunk a családunkra, vagy önmagunkra.

A méretpontos zuhanykabin néhány fajtája – találja meg az igazit!

A zuhanykabin méretre gyártása során, több lehetőség közül válogathatunk. Érdemes utána járni annak, melyik típus teszi varázslatossá a helyiséget. Amit a leginkább kedvednek a megrendelők, az a kétfalas zuhanykabin, ezt általában a sarokban szokták kialakítani, a két fal találkozásánál. Az egyfalas zuhanykabin is igen népszerű manapság az otthonokban, szinte észre sem lehet venni, mégis stílust ad a fürdőszobának. Nevéből adódóan, van egy üvegfal a fal mellett, ahová csak besétálunk és élvezhetjük a ránk zúduló vizet. Az épített zuhanykabinok esetén pedig, három fal határolja a tusolót, és ha felszerelnek egy zuhanykabin ajtót, még praktikusabbá válik ez a fajta megoldás.

Nem kell megijedni akkor sem, ha tetőtéri zuhanykabint szeretnénk kialakítani, tökéletes megoldás lehet erre a háromfalas zuhanykabin, aminek egyedisége az aszimmetriában rejlik. Mégis a legmodernebb és legújkeltűbb típus, a keret nélküli zuhanykabin. Hogyan tudjuk ezt elképzelni? A zsanérokkal való rögzítésben van a válasz, így a zuhany falait minden gond nélkül lehet fixálni. Sajnos sok embernek arra is kell gondolnia egy fürdőszoba kialakításánál, hogy az, akadálymentes legyen. Szakemberek megfelelő módon tudják kivitelezni az akadálymentes zuhanykabint úgy, hogy semmi sem gátolja a be és kilépést. Extraként kérhető kapaszkodó is, ami nagymértékben megkönnyíti a zuhanyzást.

Két falas zuhanykabin

ezt általában a sarokban szokták kialakítani

Egyfalas zuhanykabin

van egy üvegfal a fal mellett

Tetőtéri zuhanykabin

Háromfalas zuhanykabin

Keret nélküli zuhanykabin

Akadálymentes zuhanykabin

semmi sem gátolja a be-és kilépést

Az elképzeléstől egészen a zuhanykabin méretre gyártásáig

Mi a következő lépés azután, hogy meg van az elképzelés a beépített zuhanykabinnal kapcsolatban? Először is meg kell találni azt a kivitelezőt, akivel érdemes szóba állni. Mindenki ismer a környezetében legalább egy olyan embert, akinek meglehetősen rossz tapasztalatai voltak a magát legprecízebbnek nevező szakemberrel.

Hogy elkerüljük a kellemetlenségeket, találni kell valakit, aki leinformálható, és aki tud bemutatni referenciamunkákat. Amint felvettük velük a kapcsolatot, megvárjuk a visszajelzést. Általában, az a tapasztalat, hogy rövid időn belül válaszolnak, és időpontot egyeztetnek velünk. Történik egy helyszíni felmérés, mely során meg tudjuk osztani a kivitelezővel az elgondolásainkat, mi hová kerüljön, majd elkezdődhet a méregetés. A jobbak lézer segítségével dolgoznak, ami pontosabb adatokkal szolgál mintha kézzel, szalag segítségével tettük volna ezt. Ezután elkészül a terv, adnak egy árajánlatot, és el is kezdődhet a zuhanykabin méretre gyártása, ami rövid időn belül válik fürdőszobánk díszévé.